Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Πάρε κ. Νομάρχα την απάντηση από απλούς πολίτες για τα παράπονα που κάνεις στη Σαμιακή Τηλεόραση ότι σου κάνουμε άδικη κριτική!


ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ
 
 Κύριε Κάρλα εμείς δεν θα μπούμε στον κόπο να σου απαντήσουμε στις κλαψιάρικες συνεντεύξεις που δίνεις στη Σαμιακή Τηλεόραση ότι σου κάνουμε άδικη κριτική...!
Την απάντηση στην δίνουν οι απλοί πολίτες μέσα από μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που υπάρχει στο διαδίκτυο (Facebook) 
Άραγε και οι πολίτες σε αδικούν;
 
 
Niko Angelis Ο πολίτης μπορεί να πάρει άδεια ή δάνειο για ιδιωτικό έργο χωρίς τις απαιτούμενες μελέτες? Γιατί λοιπόν ο νομάρχης Σάμου ζητάει χρήματα από τη κυβέρνηση και πιέζει προς όλες τις κατευθύνσεις να τον υποστηρίξουν, ενώ η γ.γ. περιφέρειας Β. Αιγαίου χαρακτήρισε τις μελέτες που της προσκόμισε «ελλιπών τεχνικών προδιαγραφών»?
πριν από μία ώρα περίπου ·  · 



  • Αυτό αρέσει στον/στην Areti Razou.



    • Elias Vasileiou giati mallon etsi einai...
      πριν από μία ώρα περίπου · 


    • Niko Angelis 
      Μήπως γιατί στο τέλος της θητείας του βιάζεται να επιδείξει κάποια δράση, μετά από 2 τετραετίες απραγίας σε ένα σημαντικό πρόβλημα και γενικά στην υποβάθμιση της πόλης? 

      Δεν έχει καταλάβει πως με τέτοιες προχειρότητες οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε χειρότερα προβλήματα, κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και γενική υποβάθμιση του οικιστικού και φυσικού περιβάλλοντος? Η απλά τον ενδιαφέρει η εικόνα, να φαίνεται πως εκτελούνται έργα με δική του πρωτοβουλία και για τις τραγικές επιπτώσεις μετά αδιαφορία.

      Γιατί οι μελέτες για δημόσια έργα που πληρώνει ο πολίτης με τους φόρους του κρατούνται μυστικές? Ας δημοσιεύσει ο Νομάρχης τις μελέτες για τη παραλιακή, για τη μεταφορά του λιμανιού στο Μαλαγάρι, για το περιφερειακό Πυθαγορείου, κλπ.

      'Έτσι κυβερνώνται οι σύγχρονες κοινωνίες με στρατηγικές του τύπου "αποφασίζουμε & διατάζουμε", με μυστικοπάθεια, με αδιαφάνεια και αδιαφορία στο πολίτη?
      πριν από μία ώρα περίπου · 


    • Elias Vasileiou dystixos me ton sigekrimeno anthropo nai ..... etsi itan panda.... min to psaxneis file Nick.....
      πριν από μία ώρα περίπου · 


    • Niko Angelis Τυχαίως είδα στη Σαμιακή Τι-Βι το κ. Νομάρχη να παραπονιέται για την κριτική που δέχεται. Δώσε στη δημοσιότητα το έργο σου (τις μελέτες) κ. Νομάρχη να δούμε εάν έχουν ή δεν έχουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές, εάν αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα προβλήματα ή δημιουργούν νέα. Τα πολλά λόγια έιναι φτώχεια.
      πριν από μία ώρα περίπου ·  ·  1 άτομο


    • Niko Angelis 
      Ηλία όλοι αυτοί που μας κυβερνούν τόσα χρόνια με ασυδοσία και ανευθυνότητα ποντάρουν και ουσιαστικά δρουν στο φόβο, στην αδράνεια, στην απάθεια, στην αδυναμία να τους ελέγξει ο πολίτης. 

      Λένε πως θέλουν το πολίτη κοντά, αλλά τον θέλουν μόνο όταν δεν κάνει ερωτήσεις και όταν προσφέρει αρκετό χαμόγελο και φωτογένεια στη παρουσία τους. Εάν αυτό δεν αλλάξει τα λαμόγια που κυβερνούν τώρα πολύ απλά θα τα διαδεχτούν άλλα λαμόγια. Αυτό θέλουμε?
      πριν από μία ώρα περίπου · 


    • Elias Vasileiou mallon den kseroume telika ti theloume ......
      πριν από μία ώρα περίπου · 


    • Areti Razou sorry kiolas pou epembainw oi politikoi theloun ton lao hmimathi gia auto kiolas den pontaroun paideia !!!ferefwna mas theloun kai tpt allo!
      Πριν από 58 λεπτά · 


    • Niko Angelis Ξέρουμε τι θέλουμε, τα θέλουμε όλα δικά μας, στα πούπουλα, έυκολα, αναίμακτα. Αυτό όμως δε γίνεται. Μπορείς να είσαι σωστός άνθρωπος, φίλος, οικογενειάρχης, επιχειρηματίας, πολιτικός ..οτιδήποτε εάν δεν αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου? Δεν μπορείς. Κοροϊδεύεις τον εαυτό σου πρώτα από όλα και μετά όλους τους άλλους.
      Πριν από 56 λεπτά · 

Δεν υπάρχουν σχόλια: