Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. πολλοί αλλά η ΕΚΠΛΗΞΗ κρύβεται αλλού;

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες που έχουμε από πολύ έγκυρες πηγές της Ιπποκράτους το πολιτικό παρασκήνιο έχει ανάψει για τα καλά στον χώρο του ΠΑΣΟΚ στη Σάμο, για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Αντιπεριφερειάρχη στον νομό, που θα πλαισιώσει το ψηφοδέλτιο του κ. Νάσου Γιακαλή.
Οι ίδιες πηγές μας αναφέρουν πως τα ραντεβού πολλών υποψηφίων και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες έχουν φτάσει στο κατακόρυφο, με τους υπεύθυνους τομεάρχες του κόμματος να έχουν κατασταλάξει κατά 99% στις αποφάσεις τους.
Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αρκετά για την θέση αυτή του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη και μεταξύ αυτών, είναι του νομάρχη Σάμου κ. Μανώλη Κάρλα (εξαιρετικά λίγες οι πιθανότητες), του δημάρχου Βαθέος κ. Φίλιππα Πετρούσκα (αρκετές πιθανότητες), του κ. Θεμ. Παπαθεοφάνους (ώριμη υποψηφιότητα, αλλά τον καίει πως προέρχεται από την δυτική Σάμο, όπως και ο υποψήφιος δήμαρχος), του πρώην υποψήφιου βουλευτή κ. Κώστα Μπουρμπούλη (έχει "στρατοπεδεύσει" στην Ιπποκράτους), και του κ. Αλ. Λυμπέρη (πολύ λίγες πιθανότητες).


Αυτό το όνομα που μας αναφέρει η δική μας πηγή... είναι ένα όνομα έκπληξη και "φωτογραφίζει" τον Γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Σάμο κ. Μανώλη Βασιλειά!!!


Το γεγονός αυτό ενισχύεται και από την αποστολή μιας ανακοίνωσης του ΠΑΣΟΚ στη Σάμο όπου γνωστοποιούσε πως από τις 7 Σεπτέμβρη 2010 και έως τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές, χρέη εκπροσώπου τύπου της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Σάμου θα εκτελεί ο κ. Κώστας Σοφούλης.

Αναμένουμε βέβαια και την άφιξη αύριο στη Σάμο του υποψήφιου περιφερειάρχη κ. Νάσου Γιακαλή που δεν αποκλείεται την Παρασκευή να ανακοινώσει και το όνομα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: