Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Στην Σάμο ακόμα δεν έχουν δει τον Παπαδάκη!

Αυτό το απίστευτο χάλι συνεχίζεται με την λήψη των τηλεοπτικών καναλιών στη Σάμο και από ότι φαίνεται θα συνεχίζετε για πολύ ακόμα.
Δυστυχώς ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια ο ΑΝΤ1 γα αρκετές ημέρες δεν εκπέμπει και πολλοί τηλεθεατές διαμαρτύρονται αφού δεν έχουν την δυνατότητα να δουν τον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή του ''Καλημέρα Ελλάδα", αλλά και την 1η σε ακροαματικότητα σειρά "Χίλιες και Μια Νύχτες".
Αν συνεχιστεί βέβαια αυτό το κακό θα υπάρξουν και άλλοι πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι που θα χάσουν τους αγώνες του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Εκτός βέβαια του ΑΝΤ1, για περισσότερες από 15 ημέρες υπάρχει πρόβλημα και στον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕΑΣΤΥ που η εικόνα έχει παγώσει, ενώ για πάνω από 1 μήνα δεν έχει και ήχο!!!

Αυτή είναι μια από τις "προνομιούχες" θέσεις που έχει ο ακρίτας Έλληνας τηλεθεατής, που τις περισσότερες φορές, πολύ πιο εύκολα μπορεί να παρακολουθήσει τα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα, παρά τα Ελληνικά.
Και ας μη συζητήσουμε το γεγονός ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό που δεν το απολαμβάνουμε εμείς και κάποιοι επιλέγουν να το εκμεταλλεύονται όπως θέλουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: