Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Λιγότεροι κι από ένα λεωφορείο!

Λιγότερα από 50 άτομα σήμερα το πρωί πήγαν έξω από την Ταξιαρχεία 79 ΑΔΤΕ και διαμαρτυρήθηκαν για την κεραία του στρατού που έχει εγκατασταθεί εκεί, δήθεν γιατί προκαλεί προβλήματα στην υγεία των κατοίκων του Καλαμίου!
Βέβαια οι συγκεντρωμένοι μόνο κάτοικοι του Καλαμίου δεν ήταν και διακρίναμε αρκετούς που ήταν ακόμα και από περιοχές εκτός Βαθέος!
Επικεφαλής αυτής της συγκέντρωσης ήταν ο Νομάρχης Σάμου κ. Κάρλας αλλά και ο Δήμαρχος Βαθέος κ. Πετρούσκας, αφού όπως δήλωσαν έπρεπε να συμπαρασταθούν στους κατοίκους μιας και είχαν ψηφίσει αποφάσεις των συμβουλίων!
Να σημειώσουμε πως ο κ. Κάρλας πριν από λίγο χρονικό διάστημα είχε πρωτοστατήσει και στην απομάκρυνση της Frontex από την Σάμο, κάτι που βέβαια δεν το κατάφερε και τώρα πρωτοστατεί σε κινητοποίηση κατά του στρατεύματος!!!
Φυσικά όλοι αυτοί οι συγκεντρωμένοι ξέχασαν μαζί με την παρέα που είχαν (Νομάρχη, Δήμαρχο κ.α.) να γυρίσουν τα βλέμματα από πάνω τους στον Προφήτη Ηλία στο Θειό και να δουν αυτό το μεγάλο δάσος κεραιών που υπάρχει!
Γι' αυτό το σημείο που είναι εξίσου κοντά τους και το τι ζημιά τους κάνει, σε αυτούς και τα παιδιά τους δεν έχει και πολύ σημασία.
Όπως επίσης έχουν ξεχάσει για πολύ πιο σοβαρά προβλήματα που προκαλεί στην υγεία τους, τα κινητά τηλέφωνα (που δίνουν και στα παιδιά τους), ο φούρνος μικροκυμάτων που έχουν στα σπίτια τους, τα ασύρματα τηλέφωνα, οι αυτόματες πόρτες στα γκαράζ τους και πολλά άλλα ακόμα.
Δεν έχουμε δει ακόμα κανέναν από αυτούς, π.χ. να συγκεντρώνεται έξω από το Νοσοκομείο της Σάμου που ακόμα δεν έχει αξονικό τομογράφο!
Φωνάζουν μόνο μπροστά στον εύκολο στόχο που γι αυτούς είναι ο στρατός, χωρίς να συνειδητοποιούν πως με αυτές τις αστείες κινητοποιήσεις κάνουν μόνο κακό στην ασφάλεια της χώρας μας!
Οι καιροί είναι πονηροί και έχει προβληματίσει πολλούς πολίτες τις Σάμου η εμμονή γι' αυτή τη κεραία που υπάρχει στην Ταξιαρχία και που έχει ως "οπλαρχηγούς" τον Νομάρχη και τον Δήμαρχο!
Γι' αυτό και υπήρχε κι αυτή η αδιαφορία των πολιτών.
Εκτός βέβαια εάν απειλούνται από κάποιους υπαλληλάκους και είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν παρουσία.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε είναι κατάντια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: