Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Παρέμβαση βουλευτή για την ΕΟΣΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Παρέμβαση βουλευτή για την ΕΟΣΣ

          Η Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου ήταν το αντικείμενο της παρέμβασης του βουλευτή Πυθαγόρα Χ. Βαρδίκου, ο οποίος απέστειλε επιστολή προς τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιάννη Κουτσούκο.
          Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής θέτει υπόψη του υπουργού ότι ενόψη της οικονομικής ενίσχυσης των Ενώσεων Οινοπαραγωγών για την παραγωγή του 2010-2011 θα απαιτηθούν περισσότερα χρήματα για αναγκαστικούς συνεταιρισμούς που από τους συνεταίρους τους παίρνουν πάνω από 5.000 τόνους, όπως η Ε.Ο.Σ.Σ. Ακόμη, ο βουλευτής αιτείται την αποπληρωμή του δανείου που έχουν λάβει οι Οινοποιητικοί Συνεταιρισμοί στις αρχές του 2010 σε 5 και όχι σε 3 χρόνια.


Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, σας επισυνάπτεται η σχετική επιστολή


ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Χ. ΒΑΡΔΙΚΟΣ
Βουλευτής Ν. Σάμου – ΠΑ.ΣΟ.Κ



Προς: Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
          κ. Γιάννη Κουτσούκο


Αθήνα, 27 Σεπτεμβρίου 2010


Κυρία Υπουργέ,
           Για την παραγωγή 2010-2011 οι Ενώσεις Οινοπαραγωγών θα ενισχυθούν με 10 εκ. €.
          Στην κατανομή του ποσού αυτού, παρακαλώ να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι υπάρχουν και αναγκαστικοί συνεταιρισμοί που από τους συνεταίρους τους παίρνουν πάνω από 5.000 τόνους και επομένως γι’ αυτούς θα απαιτηθούν περισσότερα χρήματα.
          Ακόμη, θα βοηθούσε αν η αποπληρωμή του δανείου που οι Οινοποιητικοί Συνεταιρισμοί έχουν λάβει στις αρχές του 2010 γίνει σε 5 και όχι σε 3 χρόνια.




Με εξαιρετικά φιλικούς χαιρετισμούς,


Ο Βουλευτής Σάμου
                                                          Πυθαγόρας X. Βαρδίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: