Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Νάσος Γιακαλής: Ο χειρότερος Δήμαρχος στην Ελλάδα...στην κακοποίηση ζώων!!!

Με αφορμή την επίσκεψη αυτή την εβδομάδα στη Σάμο του υποψήφιου Περιφερειάρχη με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Νάσου Γιακαλή, σας παρουσιάζουμε ένα από τα εκατοντάδες δημοσιεύματα που υπάρχουν σχετικά με την κακοποίηση ζώων. Τα δημοσιεύματα αυτά έχουν περάσει ακόμα και τα ελληνικά σύνορα με τον δήμο Μυτιλήνης και τον Δήμαρχο ως έναν από τους χειρότερους δημάρχους στην προστασία των ανυπεράσπιστων ζώων.
Δήμος Μυτιλήνης: "Ο χειρότερος δήμος στην κακοποίηση ζώων"
Μια πρωτότυπη πρωτοβουλία για την προστασία των ζώων σε όλη την Ελλάδα θεσμοθέτησε ένα "βραβείο" που επιδίδεται με δόση σαρκαρμού και ειρωνείας στους δήμους που θεωρούνται οι χειρότεροι στην κακοποίηση τους. Η πρωτοβουλία, που ξεκίνησε από το Facebook, απέστειλε ήδη το "1ο Βραβείο Αίματος" του χειρότερου Δήμου της Ελλάδας στην κακοποίηση ζώων για τον Ιούλιο του 2010 στον Δήμο Μυτιλήνης, με παραλήπτες τον Δήμαρχο Νάσο Γιακαλή και τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Μαγγούση.
Οι ακτιβιστές τονίζουν ότι τα "εγκλήματα που διαπράττονται στο Δήμο Μυτιλήνης κατόπιν εντολών τους (φόλες) ενάντια στα αδέλφια μας τα ζώα, αλλά και η αδιαφορία τους (ίσως και διασκέδαση τους) απέναντι στις δολοφονίες που διαπράττουν κάποιοι ανισόρροποι, απολίτιστοι, απάνθρωποι δημότες τους, τους κατέστησαν αποτυχημένους Δημοτικούς άρχοντες αλλά κυρίως, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, κερδίζοντας το βραβείο κυριολεκτικά με το σπαθί τους!".
Ο στόχος της πρωτοβουλίας, στην οποία συμμετέχουν εκατοντάδες, είναι να αφυπνισθούν οι πολίτες στο δράμα των αδέσποτων - και όχι μόνο - ζώων και να απομονωθούν αυτοί που τα κακοποιούν.
Το βραβείο αποτελείται, μεταξύ άλλων, από ένα T-Shirt, μία κάρτα με τις "ευχές" της πρωτοβουλίας, και αντίγραφο του Νόμου 3170/2003 για τα δικαιώματα των ζώων, στον οποίο εκτός των άλλων ορίζονται οι κύριοι υπεύθυνοι για την ευημερία αυτών, δηλαδή οι Δήμοι.
Πηγή: theinsider.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: