Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

"...30 χρόνια κομματικής μοιρασιάς του νησιού μας"

Ήταν μια αναγκαιότητα, ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει.
Η Υποτείνουσα είναι η ανεξάρτητη κίνηση πολιτών, πραγματικά ανεξάρτητη που μας κάνει να βλέπουμε με κάποια αισιοδοξία τα πράγματα.
Μετά από 30 χρόνια κομματικής μοιρασιάς του νησιού μας, που έδιωξε τον τουρισμό και τις επενδύσεις. 30 χρόνια υποβάθμισης των υποδομών μας του τοπικού πλούτου (κρασί - δάση).
Οι κομματάρχες τόσα χρόνια ανήμποροι να αντιδράσουν λόγω των κομματικών δεσμών απλά αντάλλασσαν θέσεις εξουσίας.
Τα προγράμματα τους ίδια και απαράλλακτα απο την δεκαετία του 90. Θα κάνουν , θα έκαναν. Κακά έργα, χωρίς σωστές μελέτες, υπάρχουσες υποδομές που δεν συντηρήθηκαν σωστά. Η μια υπηρεσία δεν συνεργαζόταν με την άλλη για να μην της δώσει πολιτικούς πόντους...Και το μεγάλο θύμα όλων αυτών;;
Εμείς, οι απλοί πολίτες οι νέοι άνθρωποι που αγαπάμε τον τόπο μας το Βαθύ, το Καρλόβασι, τον Μαραθόκαμπο τον Πυθαγόρειο που εσκεμμένα προσπαθούν δεκαετίες τώρα να μας χωρίσουν γιατί έτσι νομίζουν ότι κερδίζουν παραπάνω ψήφους.
Οχι πια, δράση και συμμετοχή των πολιτών σε θέσεις ευθύνης, το νησί μας αξίζει αυτά που πιστεύουμε και πολλά παραπάνω που δεν τα βλέπουμε μετά απο τόσα χρόνια απαξίωσης...
Το ΒΑΘΥ SOS στηρίζει την Ανεξάρτητη κίνηση της ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑΣ και τον Νίκο Γεωργίου σαν υποψήφιο Δήμαρχο.
Πιστεύουμε οτι οι αστείοι διαχωρισμοί δεν έχουν θέση στην Σάμο του 21 αιώνα. Το νησί είναι ΕΝΑ και χρειάζεται να το φροντίσουμε εμείς οι ίδιοι.
Κανένας δεν θα μας δώσει αυτά που θέλουμε αν δεν τα διεκδικήσουμε απο μόνοι μας. Στην ανάπτυξη στο περιβάλλον, στις επενδύσεις, στον τουρισμό, στις συγκοινωνίες. Όλα είναι στο χέρι μας και πρέπει επιτέλους να πάρουμε θέση. Οι ψηφοθηρικές-κομματικές συνταγές, ειδικά στην Σάμο παρέδωσαν κυριολεκτικά καμένη γη. Το μέλλον και οι επιλογές δικές μας.
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ θα συμμετάσχει στις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ της 7ης Νοεμβρίου.
Θέλουμε την συμμετοχή σας την βοήθειά σας, την ενασχόληση σας με τα προβλήματα που πρέπει να λύσουμε μαζί. Θέλουμε την ψήφο σας και όχι την αποχή σας.
Η αποχή θα βοηθήσει το υπάρχον κομματικό κατεστημένο να πάρει θέσεις ευθύνης χωρίς κανένα έλεγχο.
Κάθε ψήφος που πάει στην κίνηση πολιτών σημαίνει μεγαλύτερη δύναμη ελέγχου και παρέμβασης στο μέλλον του αγαπημένου μας τόπου, οχι απο επαγγελματίες πολιτικούς αλλά απο απλούς πολίτες, που αποσκοπούν στην σωστή ανάπτυξη του πιο όμορφου νησιού της Ελλάδας.
Ελατε μαζί μας όλοι πολίτες είμαστε!

Γιάννης Παλαιοκαστρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: