Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ "ΠΝΟΗΣ"....!

Διαβάστε επιστολή αγανακτισμένου πολίτη για την ΔΕΗ...


ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ "ΠΝΟΗΣ" ΣΤΟ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟ....
ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 4ης ΚΑΙ ΠΙΟ "ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗΣ" ΤΣΙΜΙΝΙΕΡΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΡΙ....
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΕΝ ΛΟΓΩ "ΚΡΑΤΙΚΗ" ΕΤΑΙΡΙΑ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ"!!!
ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΟ ΑΡΑΓΕ Η ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΞΕΝΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ 'Η ΤΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ;
ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΚΥΡΙΕ ΝΟΜΑΡΧΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΑΡΑΓΕ ΤΥΨΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ  ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ "ΜΑΖΟΧΕΣ" ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ, ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΟ ΒΛΑΒΕΡΟ ΚΑΠΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΖΟΥΤ, ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Ο ΛΟΦΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ "ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ" ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ "ΟΜΠΡΕΛΑ" ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠ' ΟΤΙ ΠΡΙΝ!!!

ΥΠΟΓΡΑΦΗ:

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν εγακταστάθηκε το εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Κοκκάρι,τότε που το χωριό ήταν ενα ψαροχώρι όλοι το δέχθηκαν και φυσικά τα προνόμια που τους έδινε κάτι τέτοιο.(Ξέρετε ότι μοριοδοτείται κάποιος που μένει σε περιοχή που είναι εργοστάσιο της ΔΕΗ από άλλον σε διορισμούς της ΔΕΗ?)Τώρα που αναπτύχθηκε ο τουρισμός ενοχλεί.Δεν τους ενοχλεί η βρωμιά,η εκμετάλευση και η κλεψιά που κάνουνε όλοι τους στους τουρίστες προσφέροντας αμφιβόλου ποιότητες υπηρεσίες σχετικά με τις υπεραυξημένες τιμές που έχουν στα δωμάτιά τους και στα φαγητά τους,τους ενοχλεί δήθεν ο καπνός του εργοστασίου.Δεν τους ενοχλεί η "σκατίλα" από τον δήθεν βιολογικό που έχουνε που πέρνουνε δρόμο όλοι οι τουρίστες τους ενοχλεί ένα εργοστάσιο που όπου κι αν πάει θα ρυπαίνει.Δεν γίνεται διαφορετικά.Εκτός αν δεν θέλουνε ρεύμα.Νομίζω ότι ο τουρίστας προτιμάει να βλέπει μία καμινάδα παρά σακούλες ,σκουπίδια,να μυρίζει σκατίλα και βοθρίλα.Ας τελειώσει αυτη η καραμέλα με την ΔΕΗ.Υπάρχει και η άλλη λύση να γυρίσουμε στη δάδα για φωτισμό.Είμαστε σοβαροί?

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Για τις υποσχέσεις του Κάρλα έχεις κάτι να πεις;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΨΕΥΤΙΕΣ ΘΑ ΠΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα Γιώργο πήγαινε στο Κοκκάρι και συγκεκριμένα στο σημείο που είναι το ρέμα στο ύψος που ήταν ένα παλιά μπαρ στον δρόμο που πάς για Καρλόβασι,πριν από μια πιτσαρία ιταλική.Ξεχυλίζουνε τα φρεάτια λόγω βλάβης του βιολογικού με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι ανυπόφορη λόγω μυρωδιάς και το χειρότερο ίθσως υπάρχει πρόβλημα υγιεινής με τις θερμοκρασίες που υπάρχουνε.Αυτό δεν το βλέπει κανείς?Συμβαίνει εδώ και 2-3 μέρες.και είναι σημείο που υπάρχουν ενοικιαζόμενα δωμάτια ξενοδοχεία.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΏΤΟΝ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΕΩΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ (ΣΟΒΑΡΑ) ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙ.
ΤΡΙΤΟΝ: ΕΚΤΩΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΠΟΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠ' ΑΥΤΟ.
ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Η ΒΡΟΜΙΑ ( ΒΟΘΡΙΛΑ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΕΗ.
ΠΕΜΠΤΟΝ: ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΕΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΩΤΑ ΜΕΣΑ (ΚΑΡΑΒΙ) ΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ ΑΠ' ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ.
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Αν η Σάμος θέλει να ζήσει λίγο από τον τουρισμό καλό θα ήταν να αφήσει τα εργοστάσια κατά μέρους και να ασχοληθεί με πιο "φλέγοντα".
Πως θα έρθει τουρίστας στο νησί αν κάποιοι του προτείνουν να κολυμπήσει του Γάγκου??? Αν δεν καθαρίζεται συστηματικά καμία παραλία? Αν το φαί είναι σκατά? Αν ΟΛΟΙ οι Σαμιώτες με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι αγενείς και αν δεν καταδέχονται να υπάρχει έστω και ένα φυσιολογικό club στο νησί όπως παλιά. Αν κάποιοι εξαιτίας της βλακείας που τους δέρνει καίνε κάθε χρόνο το νησί (αλήθεια πότε κάηκε τελευταία φορά η Ικαρία πχ?) Τον τουρίστα δεν τον πειράζει το εργοστάσιο.
Περισσότερο τον πειράζει να βρεθεί έστω και κατά τύχη στο Γαλάζιο και να αναγκαστεί να περπατήσει μέσα σε προφυλακτικά και πλαστικά.
Έχετε καταλάβει πως ενώ στα άλλα νησιά γίνεται της τρελής βλ. Ικαρία που πηγαίνει όλος ο κόσμος, εμείς όλο και αδειάζουμε?

Λέτε να φταίει το εργοστάσιο????

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ.ΓΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑς ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΘΡΙΛΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΘΥ,ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ,ΤΗΝ ΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΑ 'ΚΟΡΟΙΔΑ' ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.ΕΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ ΟΤΙ Η ΣΑΜΟΣ?ΕΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ GREΕK LOVERS ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ,ΤΟ ΜΟΥΣΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ.ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΩ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο 4:04 και χαίρομαι που συμφωνούν και άλλοι μαζί μου και να προσθέσω και κάτι άλλο. Έχουμε υπέροχες παραλίες, πραγματικά σε σχέση με των Κυκλάδων είναι θεικές και δεν τις περιποιούμαστε. Θα μπορούσε η Σάμος να είναι τοπ προορισμός.

Έχουμε το φεστιβάλ κρασιού μία πολύ ωραία εκδήλωση και όλο το λιμάνι βρωμάει σκατίλα. Έρχεται ο καλλιτέχνης και πρέπει να κλείσει τη μύτη του. Τρως τηγανίτα, πίνεις κρασί και εισπνέεις σκατό.

Άσε που κάποιοι δρουν μα αξεπέραστη βλαχιά. Παράδειγμα, ήρθε για συναυλία η Αλεξίου που κάθε πότε έρχεται? Τεράστια τιμή για το νησί. Και κάποιοι θεώρησαν σωστό να ανέβουν στην αρχή στη σκηνή και να κάνουν κύρηγμα και διαφημιση στις γιορτές κρασιού και στο τέλος πριν τελειώσει η συναυλία, ξαναέκαναν ντου στη σκηνή.
Που ως γνωστόν οι καλλιτέχνες κατεβαίνουν και ξαναανεβαίνουν και κάτι τέτοια τους ενοχλούν.
Αλήθεια προνόησε κανένας να κάνει το τραπέζι στην καλλιτέχνιδα και στο συνεργείο της? Αλεξίου είναι δεν είναι κανένας τυχαίος... Και ξέρετε γιατί ρωτάω. Αντί να της κάνουν το τραπέζι της γυναίκας, όλο το team έκατσε σε .. τουριστική ταβέρμα στο Βαθύ (Αρτεμις). Συγχαρητήρια.

Αμ τα πανηγύρια? Εμείς δεν έχουμε πανηγύρια? Γιατί άραγε πάνε όλοι στην Ικαρία?

Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι ¨Γιατί κανένας δεν έρχεται στη Σάμο??"

Μήπως ήρθε η ώρα να γίνει κάτι??? Πονάει η ψυχή μου να βλέπω τη Σάμο όλο και πιο έρημη...

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΝΑ ΜΠΕΝΕΙ ΧΑΡΗΚΑ... ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Σ ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΣΑΥΕΡΙΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ... ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ...
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΙΣΟΜΑΝΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ?? ΕΧΩ ΒΑΡΑΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΑ, ΤΟ ΚΑΤΡΑΝΙΔΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΓΚΡΙΣ! ΕΛΕΟΣ!!! ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΙ "ΑΡΧΟΝΤΕΣ" ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΦΤΑΕΙ Η ΚΑΜΙΝΑΔΑ...ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΩΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ.
ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ "ΧΩΝΕΤΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟΣ ΤΟΤΕ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τσούγδω είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Τσούγδω είπε...

Καλησπέρα σας,

Διαβάζω εδώ και λίγο καιρό το blog και βλέπω και τα σχόλια.

Έχω καταγωγή από τη Σάμο και πραγματικά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με εκφράζουν κάποια σχόλιά σας.

Πιστεύω πως κάποια στιγμή σαν κοινωνία στη Σάμο πρέπει να αυτοοργανωθούμε και να κάνουμε κάτι καλό για το νησί, πριν σταματήσει και ο τελευταίος τουρίστας να έρχεται.

Με ενοχλεί η εικόνα του εργοστασίου στο Κοκκάρι, αλλά υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν πρώτα.

Η ποιότητα των παροχών σε σχέση με άλλα νησιά είναι για κλάματα. Θέλετε στο φαγητό, θέλετε στην καθαριότητα των παραλιών, θέλετε σε νυχτερινή ζωή...

Πρέπει να υπάρχει κάποιο "κίνητρο" για να έρθει ο τουρίστας στο νησί και να φύγει ευχαριστημένος. Εγώ προσωπικά έχω κάνει πολλές φορές στον εαυτό μου την ερώτηση : Γιατί ένας τουρίστας να προτιμήσει τη Σάμο?

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

θΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΩΝ ΈΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ Η ΟΧΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ....

Τσούγδω είπε...

Πιστεύω πως η ώρα 0 έχει φτάσει και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Πρέπει όλοι να κάνουν την αυτοκριτική τους και να προωθήσουν δράσεις για να γίνει το νησί πόλος έλξης.

Είναι πολύ σκληρή η αυτοκριτική, αλλά πιο σκληρό είναι να την αρνείσαι επιμελώς. Το αποτέλεσμα θα είναι το νησί να είναι κάθε χρόνο, όλο και πιο άδειο.
Θα μπορούσα να δικαιολογήσω την ελάττωση της κίνησης (ακριβά εισιτήρια, μεγάλη απόσταση) αλλά ακριβώς δίπλα μας έχουμε την Ικαρία που βουλιάζει από κόσμο.

Δεν πρέπει να γίνει μόνο αυτοκριτική, πρέπει να αλλάξουμε και νοοτροπία. Ξέρετε τι λέει ο κόσμος για τους Σαμιώτες... Πάντως όχι τα καλύτερα.

Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε σκληρά, γιατί αλλιώς θα μείνουμε μόνοι μας και θα χαιδεύουμε ο ένας τα αυτιά του άλλου.

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΜΙΩΤΕΣ (ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ) ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΜΕ (ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ)ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ...!!!!
ΛΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ (ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ)...
ΕΛΑ ΒΛΑΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΒΡΩΜΑ, ΔΥΣΩΔΙΑ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΦΩΤΙΕΣ, ΠΛΥΜΜΗΡΕΣ, ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Κ.Α.
ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΑΡΠΑΞΕΙ!!!
ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!

Τσούγδω είπε...

Αυτό που αδυνατούν να καταλάβουν όμως είναι πως τα κορόιδα κάποτε ξυπνάνε. Η "δεξαμενή" των τουριστών δεν είναι ανεξάντλητη και θα έπρεπε στους ανθρώπους αυτούς που επιλέγουν να αφήσουν τα λεφτά τους στο νησί μας να παρέχουμε το καλύτερο και όχι να κοιτάμε πως θα τους τα φάμε.

Έστω οτι ένας τουρίστας από την Ιταλία για παράδειγμα, γυρνάει απογοητευμένος από τη Σάμο στη χώρα του και μπαίνει σε ένα φόρουμ που έχει να κάνει με διακοπές σε ελληνικά νησιά και γράφει τα χειρότερα για τη Σάμο, πιστεύετε πως δεν επηρεάζει? Εγώ συμβουλεύομαι τέτοιου είδους φόρουμ συνέχεια όπως και πολύς άλλος κόσμος, ιδιαίτερα στο εξωτερικό.