Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Κύριε Λιμενάρχη Σάμου...πιείτε ξύδι αν θυμώνετε! Έχετε κόψει κλήση ποτέ στο Λιμεναρχείο και στο Λιμενικό Ταμείο Σάμου;

Μαθαίνουμε πως ο Λιμενάρχης Σάμου τώρα τελευταία είναι πολύ θυμωμένος μαζί μας επειδή αναδεικνύουμε κάποια θέματα που αφορούν την υπηρεσία του.
Εμείς αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο του προτείνουμε να πιει ξύδι Σαμιώτικο που είναι και νόστιμο.
Τώρα πως να κλείσουμε τα μάτια κ. Λιμενάρχα μου όταν βλέπουμε σε καθημερινή βάση, το φορτηγάκι του Λιμενικού Ταμείου Σάμου (και σε πολλές περιπτώσεις και αυτοκίνητα του Λιμεναρχείου) να είναι ΟΛΗ ΜΕΡΑ παρκαρισμένα πάνω στο πεζοδρόμιο του Λιμεναρχείου;

Είναι ή δεν είναι ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ οι ένστολοι που επιλέγουν να κλείνουν το δρόμο σε μια μάνα που με το καροτσάκι ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ να κατέβει στο δρόμο για να πάει στην δουλειά της;

ΈΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΚΛΗΣΗ στο Λιμενικό Ταμείο Σάμου;

Μην κάνετε το λάθος και μας πείτε ότι δεν γίνεται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ αυτό, γιατί όπως έχουμε ενημερώσει και αξιωματικό του Λιμεναρχείου σας, έχουμε φωτογραφικό υλικό των τελευταίων 3 μηνών που καθημερινά γίνεται αυτό!  

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είσαι ούτε άξιος σχολιασμού αδέκαστε "Μπέκα"!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

dyo metra kai dyo stauma apo toyws imiyasion <> toy kyrioy limenarxi poy eklise to limani gia na timorisi lei toys samiotes!!! aaa re stelio kai diamanti poy isaste na dite pos katantisan ta ergasas!

Ανώνυμος είπε...

Ο Στέλιος και ο Διαμαντής είναι Σαμιώτες και αγαπάνε τον τόπο τους.Αυτός δεν ξέρουμε από που πρατάει η σκούφια του και όπως λέτε έκλεισε το λιμάνι για να μας τιμωρήσει. Να τους πετάξουμε όλους μέσα στο λιμάνι στα σ..τ..Αυτό τους πρέπει.Ερχεται ο κάθε τυχάρπαστος και μας πουλάει μούρη.

Ανώνυμος είπε...

Εχετε δει κανένα λιμενικό στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο να φοράει ζώνη?Που είναι το λιμενικό τα απογεύματα και το βραδάκι όταν στη παραλιακή προς το Μαλαγάρι καθε μέρα γίνονται "αγώνες" με αυτοκίνητα και μηχανές?

Ανώνυμος είπε...

BRE KALA SAS EKANE GIATI ESEIS OI SAMIWTES TO XETE KANEI TO VATHI MPATE SKILOI ALESTE! TO XETE KATASTREPSEI ME TA TRIPLA KAI TA TETRAPLA AFTOKINITA SAS!TO LIMERAXEIO SAS FTAIEI META!!