Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Άρχισαν τα όργανα για τις εκλογές του Καλλικράτη στη Σάμο;

Φαίνεται από τις πληροφορίες που έχουμε πως έχουν αρχίσει τα όργανα με τις επερχόμενες εκλογές του Καλλικράτη στη Σάμο, τον Νοέμβρη του 2010 και πάρα πολλοί πολιτικοί παράγοντες του νησιού έχουν αρχίσει ήδη τις επαφές τους.
Ήδη επίσημες ανακοινώσεις έχουμε για την υποψηφιότητα του Στέλιου Θάνου με το ΠΑΣΟΚ. και του Δημήτρη Μαυρατζιώτη με το ΚΚΕ.
Η πλευρά της Νέας Δημοκρατίας "ψάχνεται" ακόμα με τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι μέχρι στιγμής να είναι τρία (3).
Αυτά του Νίκου Κατρακάζου, του Παναγιώτη Λυμπέρη και του Μιχάλη Αγγελόπουλου.

Ήδη στο κόμμα της Ν.Δ. αυτό που ακούγεται έντονα από τους οπαδούς και τους φίλους είναι η πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην ανακοίνωση του υποψηφίου και ρίχνουν την εξέλιξη αυτή στην αδυναμία της Νομαρχιακής που κινείται με ρυθμούς χελώνας.



Αυτό πάντως που τουλάχιστον εμάς μας προκαλεί εντύπωση είναι και οι κινήσεις πολλών δυσαρεστημένων που θεωρούν ότι θα μείνουν απ' έξω από τις διαδικασίες και έχουν ήδη αρχίσει να δημιουργούν τα "αντάρτικα" ψηφοδέλτια, έχοντας σαν σκοπό το ανακάτεμα της πολιτικής τράπουλας στην τοπική αυτοδιοίκηση.


Ένα από αυτά τα ψηφοδέλτια σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε είναι και αυτή η πολιτική ζύμωση που δημιουργείται, για κοινή κάθοδο στις ερχόμενες εκλογές των κ. Πολυκράτη Κωνσταντινίδη (πρώην Δήμαρχος Πυθαγορείου), Νίκου Μάρκου (πρώην Δήμαρχος Πυθαγορείου) και Γιώργου Κουτσοδόντη (Δήμαρχου Μαραθοκάμπου)!!!!


Αυτό και μόνο το πολιτικό γεγονός αν πάρει "σάρκα και οστά" τότε φαίνεται ότι θα έχουμε πολύ θερμό προεκλογικό κλίμα...!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ton Avramidi giati de lete oti einai e auto to spifodeltio?