Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Εκκενώνονται ξενοδοχεία και καταλύματα...

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει καεί μια εξοχική κατοικία στον Κάμπο Μαραθοκάμπου, ενώ ήδη εκκενώνεται η περιοχή από τους τουρίστες.
Πούλμαν απομακρύνουν από καταλύματα και ξενοδοχεία τους παραθεριστές, ενώ απειλείται κατοικημένη πλέον περιοχή.

3 σχόλια:

tro(ma)ktikos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
travakas είπε...

Κοκκάρι,Μαραθόκαμπος,Σεϊτάνι,Σπηλιά Πυθαγόρα....όλες τουριστικές περιοχές...Τυχαίο;Δεν νομίζω!!!
Γιατί κάτι μου λέει και πως οι βοσκοί στο Κοκκάρι,δεν το έκαναν για τη πλάκα τους,αλλά ήταν πληρωμένοι;

nicos_ath είπε...

Κάτι πρέπει να κάνουν οι Σαμιώτες...προφανώς το νησί είναι στόχος, το νησί είναι σε πόλεμο με εμπρηστές, δεν μπορεί να εκδηλώνεται τέτοιος αριθμός πυρκαγών και να εμφανίζονται ταυτόχρονα σε 2,3 ή περισσότερα μέτωπα φλόγες... κάθε χωριό να κινητοποιηθεί και να δημιουργήσει ομάδες πυρασφάλειας όπου μέρα και νύχτα σε βάρδιες Θα περιπολούν.
Η Αθήνα και οι τοπικές εδώ αρχές πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά γιατί συμβαίνουν όλα αυτά στο νησί και να σχεδιαστεί ένα πλάνο που θα εξασφαλίζει την ασφάλεια του νησιού και την παρουσία μεγαλύτερων πυροσβεστικών μονάδων στο νησί.
Υπάρχουν επίσης πολλά στα οποία θα πρέπει να συμβάλλει ο καθένας ξεχωριστά αλλά έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα δεν μιλάμε για πυρκαγίες που προκλήθηκαν από αμέλεια αλλά από συντονισμένο σχέδιο εμπρηστών. Οι τοπικοί φορείς και η κυβέρνηση οφείλουν να ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ αυτό το γεγονός πρίν είναι πολύ αργά.