Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Ενημερωτικές συναντήσεις του Βουλευτή Σάμου Πυθαγόρα Χ. Βαρδίκου




Ενημερωτικές συναντήσεις του Βουλευτή Σάμου

Πυθαγόρα Χ. Βαρδίκου

με επιχειρηματίες του νομού

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010, ο Βουλευτής Σάμου, Πυθαγόρας Χ. Βαρδίκος, πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου του νησιού μας. Ο Βουλευτής, με τη συνάντηση αυτή, υλοποίησε προεκλογική του δέσμευση για ενημέρωση των συγκεκριμένων επιχειρηματιών σχετικά με το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης «Ρύθμιση επιχειρηματικών και επαγγελματικών οφειλών προς τα πιστωτικά ιδρύματα».

Ο Βουλευτής προτίθεται να συνεχίσει τις ενημερωτικές αυτές συναντήσεις με τους επιχειρηματίες του νομού. Η επόμενη ανοιχτή συνάντηση-συζήτηση έχει οριστεί για το ερχόμενο Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010, στις 6 μ.μ., στην καφετέρια “MILK” στο Λιμάνι Καρλοβάσου. Ο Βουλευτής απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους επιχειρηματίες για ενημέρωση και διάλογο σχετικά με τις νέες ρυθμίσεις για τις επιχειρηματικές και επαγγελματικές οφειλές προς τα πιστωτικά ιδρύματα που προβλέπει το καινούργιο νομοσχέδιο που ψήφισε η Βουλή την περασμένη εβδομάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: