Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ένα φοβερό BEΑCH PARTY που διοργάνωσε ο SAMOS FM 97,3 και το MAREDEUS BEACH BAR στο Πυθαγόρειο!

Ένα καταπληκτικό BEΑCH PARTY διοργανώθηκε το βράδυ της παραμονής του 15 Αυγούστου στο "Maredeus" Beach Bar που βρίσκεται στη παραλία του Ποτοκακίου στο Πυθαγόρειο με συνδιοργανωτή τον ραδιοφωνικό σταθμό Samos Fm 97,3.



Η συμμετοχή του κόσμου και των ακροατών του σταθμού ήταν πολύ μεγάλη, με πολλές εκπλήξεις και χάπενιγκς που σε συνδυασμό με την καταπληκτική μουσική και τους τρελούς ρυθμούς του καταστήματος, καθηλώθηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Μάλιστα πολλοί συνδύασαν το πάρτι αυτό γιορτάζοντας τα γενέθλιά τους αλλά και κάνοντας βραδυνές βουτιές στα πεντακάθαρα φωτισμένα νερά του Maredeus.
Είδαμε να ανάβουν πολλά καπνογόνα και μάλιστα κάποιοι ενθουσιασμένοι από την πανέμορφη βραδιά έριξαν και αμέτρητα βεγγαλικά.
Ήταν γενικά ένα εορταστικό κλίμα με τους παρευρισκόμενους τουρίστες να ρωτούν πότε θα επαναληφθεί και όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι του Club θα συνεχιστεί και άλλες βραδιές.
Συγχαρητήρια!


 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στον τιτλο της σελίδας αναγράφετε Αδέσμευτη εβδομαδιαία εφημερίδα Σάμος-Ικαρία -Φούρνοι.
Αν πραγματικά θέλετε να ειστε ακριβοδίκαιοι να αναδεικνύεται και τα υπόλοιπα πραγματικά πανηγύρια του νομού εκεί που τον δεκαπενταυγουστο υπάρχει ενας άλλος παλμός γεμάτα μουσική ,χορό και γλέντι και οχι μόνο βαρελότα.

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Αγαπητέ φίλε/η υπάρχει κάποιος που μας έστειλε κάτι ή πήγαμε εκεί και δεν το αναδείξαμε; Για να ξέρουμε κι εμείς δηλαδή. Κι αν πάλι κάτι αποδεδειγμένα δεν το προβάλαμε θα έχει γίνει εκ παραδρομής.
Να ξερετε πάντως πως ότι μας στειλετε (γιατι δεν τα προλαβαινουμε κι ολα) θα το δημοσιεύσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Hmoyn ki egw ekei. Mpravo gia tin orea bradia!!!