Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

New York Post: Πάτμος, Σάμος, Αμοργός τα διαμάντια της Ελλάδας

Στο δημοσίευμα, αρχικά γίνεται αναφορά στη φημισμένη Μύκονο και στη μαγευτική Σαντορίνη.

"Διαμάντια που δεν έχουν αλλοιωθεί" χαρακτηρίζει τη Σάμο, την Πάτμο και την Αμοργό η "Νιου Γιορκ Ποστ" σε ρεπορτάζ της για τα τρία "μυστικά νησιά της Ελλάδας", όπως τα κατονομάζει.

Η νεοϋορκέζικη εφημερίδα προτείνει στους αναγνώστες της να τα επιλέξουν για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές τους, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για τρία αιγαιοπελαγίτικα νησιά, όπου "ο μαζικός τουρισμός δεν έχει αλλάξει τον παραδοσιακό χαρακτήρα τους".

Στο δημοσίευμα, αρχικά γίνεται αναφορά στη φημισμένη Μύκονο και στη μαγευτική Σαντορίνη, σημειώνοντας ότι "ευτυχώς για σας υπάρχουν περισσότερα από 6,000 νησιά και νησίδες που ανήκουν στην Ελλάδα" και μόνο "78 απ΄αυτά έχουν πάνω από 100 κατοίκους, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία".

Για τη Σάμο, την Πάτμο και την Αμοργό καταγράφονται οι φυσικές ομορφιές, οι ειδυλλιακές παραλίες, τα πατροπαράδοτα προϊόντα, τα εντυπωσιακά μοναστήρια, οι νόστιμες λιχουδιές, καθώς και η απλότητα των ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: