Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Kύριε ταξίαρχε, σας ενημερώνουν για τα καλά...ή μόνο για τα άσχημα;


Θα θέλαμε να ξέρουμε αν τελικά μερικοί "καλοπροαίρετοι" ενημερώνουν τον Ταξίαρχο της 79 ΑΔΤΕ στη Σάμο κ. Βίγλα και για τα "καλά" που κάνουν οι 2 τρελοί δημοσιογράφοι Νέγρης και Γαρυφάλλου για το στράτευμα και για το προσωπικό της Σάμου.
Αυτό το ρωτάμε γιατί αυτοί οι "καλοπροαίρετοι" που λέγαμε ενώ "σφυράνε" αμέσως στον Ταξίαρχο, για τα μυστικά του κράτους που βγάλαμε με τις εικόνες της εγκατάλειψης του στρατοπέδου στο Μαλαγάρι, αλλά και για την απαράδεκτη εικόνα στην Λέσχη της Σάμου να τρώνε οι κάθε λογής κόσμος και κοσμάκης.........θα θέλαμε να ξέρουμε αν τον ενημερώνουν το ίδιο και για τις εκπομπή που αφιερώσαμε σήμερα το πρωί για το φυλάκιο που υπάρχει στην Ψιλή Άμμο που όλοι οι ανευθυνουπεύθυνοι, αρμόδιοι και αναρμόδιοι, παίζουν με την υγεία των στρατιωτών που τους έχουν καταφάει τα κουνούπια εγκυμονώντας κίνδυνους και για την υγεία τους!!!

Το αποτέλεσμα ήταν τελικά μετά από αυτή την εκπομπή που σηκώσαμε τα πάντα στον αέρα (Δήμο, Νομαρχία, Τοπικό Συμβούλιο Παλαιοκάστρου, Νομαρχιακούς Συμβούλους κ.α.), να δοθεί επιτέλους λύση στο πρόβλημα!!!

Σας ενημέρωσαν κ. Ταξίαρχε;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: