Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου κ. Κυριαζής αφήνει τους δημοσιογράφους να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά!!!


Κύριε Κυριαζή ο Βουλευτής Σάμου κ. Πυθ. Βαρδίκος σας κατηγορεί ότι δυσφημείτε την Σάμο!!!

Εσείς μας κατηγορούσατε τον χειμώνα στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, ότι δυσφημούμε την Σάμο με τις εικόνες που στέλναμε στα κανάλια, από τα σκατόνερα που είχαν γεμίσει τον παραλιακό δρόμο!!!

Τελικά ποιοι είναι οι συκοφάντες;

Με αφορμή το δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν από λίγες μέρες η Ένωση Ξενοδόχων Σάμου για την έλλειψη εισιτηρίων που υπάρχει στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις του Νομού σήμερα παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του 2000 Fm 99,8 o Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου κ. Κώστας Κυριαζής και ανέφερε την σοβαρότητα του θέματος.
Το Δελτίο Τύπου των Ξενοδόχων έχει ως εξής: "

«Μετά από καταγγελία μελών μας υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα εισιτήρια των πλοίων. Οι Έλληνες πελάτες που έχουν κάνει κρατήσεις σε ξενοδοχεία ακυρώνουν αφού δεν υπάρχει μέσον να έρθουν.

Παρακαλούμε όπως επιληφθείτε του θέματος».

Ανάλογη επιστολή έστειλε και η Ένωση Ξενοδόχων Δυτικής Σάμου:

«Μετά από σχετική σύσκεψη των μελών μας σας γνωρίζουμε ότι υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα με επικυρωμένες κρατήσεις πελατών μας οι οποίοι αδυνατούν να βρουν ακτοπλοϊκό εισιτήριο από Πειραιά για Σάμο, από τέλη Ιουλίου και μετά, και εν τέλει ακυρώνουν. Πληροφοριακά σας αναφέρουμε ότι πέρυσι, μόνο στην περιοχή Καρλοβάσου , είχαμε 850 ακυρώσεις πελατών για τον ίδιο λόγο.

Παρακαλούμε για άμεσες ενέργειές σας».


Αμέσως μετά τις δηλώσεις του κ. Κυριαζή έκανε παρέμβαση στην εκπομπή ο Βουλευτής Σάμου κ. Πυθ. Βαρδίκος και διέψευσε τα λεγόμενα του κ. Κυριαζή και της Ένωσης Ξενοδόχων και ανέφερε πως αν μπούμε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας που κάνει τα δρομολόγια προς την Σάμο τότε θα δούμε ότι υπάρχουν πάρα πολλά εισιτήρια!!!

Μάλιστα μας ανέφερε πως ο κ. Σφαντός τον είχε ενημερώσει πως η ακύρωση ουσιαστικά ήταν για 3 μόνο αυτοκίνητα και όχι για αυτό που αφήνει ως εντύπωση η Ένωση Ξενοδόχων και που αναφέρεται σε περσινές!!! ακυρώσεις!

Μάλιστα ο κ. Βαρδίκος άφησε αιχμές πως ο κ. Κυριαζής δυσφημεί την Σάμο με αυτά τα δελτία τύπου!

Σε αυτό το σημείο ζητήσαμε την παρέμβαση του κ. Κυριαζή ο οποίος αρνήθηκε να παρέμβει λέγοντας πως δεν μπαίνει σε αντιπαράθεση με τον κ. Βαρδίκο!!!

Έτσι άφησε τους 2 δημοσιογράφους να "παλεύουν" με τον Βουλευτή και να του αναφέρουν πως έχουν παραδείγματα και στοιχεία ατράνταχτα, πως δεν υπάρχουν θέσεις στα πλοία για την Σάμο από τον Πειραιά!!!


Τώρα ποιος αφήνει εντυπώσεις, ποιος παλεύει για το καλό του τόπου, ποιος δυσφημεί τον τόπο, το αφήνουμε σε εσάς να το κρίνετε!!!


*Η φωτογραφία του κ. Κυριαζή είναι από την ιστοσελίδα του "Σαμιακού Τύπου"

Δεν υπάρχουν σχόλια: