Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Η Celebrity Cruises αλλάζει πορεία


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 22-7-10

Αλλάζει πορεία για να προσφέρει ακόμα περισσότερες μαγικές στιγμές σε έναν νέο προορισμό κρουαζιέρας γεμάτο μυστήριο και μύθο.

Για πρώτη φορά, τα πολυτελή κρουαζιερόπλοια υψηλών προδιαγραφών της Celebrity Cruises βάζουν πλώρη για Κωνσταντινούπολη.

Με απώτερο προορισμό μια κρουαζιέρα διαφορετική από τις άλλες, η Celebrity Cruises μελέτησε, σχεδίασε και υλοποιεί ιδιαίτερα ελκυστικά ταξίδια άλλοτε προς και άλλοτε από την Κωνσταντινούπολη, μια πόλη που ανέκαθεν μαγνήτιζε επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Το πολυαναμενόμενο και ανανεωμένο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Constellation, με δυνατότητα φιλοξενίας πάνω από 2.000 επιβάτες, ξεκινά το πρώτο του ταξίδι στις 9 Σεπτεμβρίου του 2011. Ακολουθούν δύο ακόμα, 1 και 13 Οκτωβρίου.

Μετά από μία διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη, το Celebrity Constellation θα πλεύσει προς Έφεσο (Κουσάντασι), Μποντρούμ (Αλικαρνασσός) και Μαρμαρά στην Τουρκία. Επόμενος προορισμός η Ελλάδα με επισκέψεις στη Ρόδο, τη Σαντορίνη, τον Πειραιά, τη Μύκονο αλλά και τα Χανιά. Μετά από μια ημέρα εν πλω, το κρουαζιερόπλοιο θα επιστρέψει στην αφετηρία του, την Κωνσταντινούπολη. Σημειώνουμε ότι θα είναι η πρώτη φορά που τα λιμάνια στο Μποντρούμ (Αλικαρνασσός), Μαρμαρά και Χανιά θα υποδεχτούν κρουαζιερόπλοια της Celebrity Cruises.

Στις 7 Σεπτεμβρίου και 25 Οκτωβρίου 2011, το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Constellation βάζει πλώρη για άλλες δύο καινούργιες κρουαζιέρες που αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον στους λάτρεις της κρουαζιέρας.

Στις 7 Σεπτεμβρίου ξεκινά 12ήμερη κρουαζιέρα από το Άμστερνταμ στην Κωνσταντινούπολη με επισκέψεις στο Βέλγιο (Μπριζ), στη Γαλλία (Χερβούργο), στην Ισπανία (Βίγκο), το Γιβραλτάρ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σικελία, αλλά και την Αθήνα.

Η κρουαζιέρα 11 ημερών που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου από Κωνσταντινούπολη προς Βαρκελώνη, ξεκινά με μία διανυκτέρευση στο λιμάνι Κωνσταντινούπολης. Ακολουθούν επισκέψεις στην Αθήνα, τη Νάπολη, τη Ρώμη και τη Φλωρεντία, αλλά και την Προβάνς στη Γαλλία. Πρόκειται για μια υπέροχη «διαδρομή» που θα κλείσει με μια στάση στη Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Στις 5 Νοεμβρίου, το Celebrity Constellation θα επαναπροσδιοριστεί από την Βαρκελώνη στο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα σε ένα 14ήμερο υπερατλαντικό ταξίδι με προγραμματισμένες επισκέψεις στην Καρταχένα Ισπανίας, στο Γιβραλτάρ, στη Μαδέρα Πορτογαλίας, στην Τενερίφη και Λα Πάλμα των Κανάριων Νήσων.

Μια ματιά στις καινούργιες προτάσεις της Celebrity Cruises αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την αφοσίωση και την επιμονή της στην απόλυτη ικανοποίηση των λατρών της κρουαζιέρας, με νέες ιδέες και καινούργιους προορισμούς που δεν μας αφήνουν κανένα περιθώριο... παρά να την προτιμήσουμε.

Ζήστε τη μαγεία της κρουαζιέρας καλώντας τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή τον τουριστικό οργανισμό Navigator, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Royal Caribbean Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο στο (+30) 2103609801-3.

Ο Navigator είναι ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα με περισσότερα από 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελληνική αγορά. Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1962 και καλύπτει κάθε μορφή τουριστικών αναγκών, από κρατήσεις ξενοδοχείων και επίγεια εξυπηρέτηση, από μεταφορές έως οργανωμένες περιηγήσεις, και από πώληση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων έως την παροχή και προώθηση ολοκληρωμένων πακέτων κρουαζιέρων πολυτελείας καθώς αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο (GSA) σε Ελλάδα και Κύπρο των εταιριών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Club Cruises, θυγατρικών της Royal Caribbean Cruises. Πρόσφατα η Royal Caribbean International διόρισε την εταιρεία γενικό της αντιπρόσωπο και για τις αγορές της Βουλγαρίας, Σλοβακίας και FYROM, αποδεικνύοντας έτσι την εμπιστοσύνη της στην πορεία του ταξιδιωτικού οργανισμού και ενισχύοντας τις μεταξύ τους σχέσεις.

Για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα

www.royalcaribbeanpresscenter.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ταξιδιωτικό οργανισμό Navigator, επικοινωνήστε:

Comm Group, Μαρίνα Λεβέντη,

Τηλ. 2106140712, Fax. 210 6140718, Email: mleventi@commgroup.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: