Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Κύριε Νομάρχα κάντε κάτι. Το ίδιο και ο Βουλευτής!


Πήραμε ένα δελτίο τύπου της Νομαρχίας Σάμου σχετικά με τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και το μόνο που έχουμε να επισημάνουμε εμείς είναι πως θα πρέπει να υπάρξουν πιεστικότερες κινήσεις προς την πολιτεία και από τον Νομάρχη αλλά και από τον Βουλευτή μας αφού εκ του αποτελέσματος μέσα στο κατακαλόκαιρο φαίνεται ξεκάθαρα ότι είμαστε χειρότερα από πέρυσι, που τουλάχιστον ο Νομός είχε 2 πλοία!

Θα μπορούσατε κ. Νομάρχα και κ. Βουλευτά πέραν των κινήσεων που κάνετε προς τα αρμόδια υπουργεία να έχετε μια μεγαλύτερη επαφή με την μοναδική εταιρία που κάνει το δρομολόγιο του "Νήσος Μύκονος" στη Σάμο (την HSW) και να τους ζητούσατε π.χ. να αντικατασταθεί το "Μύκονος" με ένα μεγαλύτερο καράβι έστω για αυτή την περίοδο 20 Ιουλίου - 20 Αυγούστου.

Εμείς επικοινωνήσαμε με εκπροσώπους της εταιρίας και μας είπαν πως είναι μια θετική πρόταση, όπου μπορούν να την εξετάσουν ,μετά βέβαια από αίτημα κάποιου φορέα π.χ. Νομαρχία, Βουλευτής.

Στείλτε λοιπόν μια επιστολή προς τον κ. Βαρδινογιάννη και πιστεύουμε πως θα υπάρξει ανταπόκριση...


Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της Νομαρχίας Σάμου που μας έστειλε σήμερα.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Από την Ένωση Ξενοδόχων Σάμου- Ικαρίας εστάλη σήμερα στο Γραφείο Νομάρχη επιστολή-διαμαρτυρία της οποίας το κείμενο έχει ως εξής:

«Μετά από καταγγελία μελών μας υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα εισιτήρια των πλοίων. Οι Έλληνες πελάτες που έχουν κάνει κρατήσεις σε ξενοδοχεία ακυρώνουν αφού δεν υπάρχει μέσον να έρθουν.

Παρακαλούμε όπως επιληφθείτε του θέματος».

Ανάλογη επιστολή έστειλε και η Ένωση Ξενοδόχων Δυτικής Σάμου:

«Μετά από σχετική σύσκεψη των μελών μας σας γνωρίζουμε ότι υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα με επικυρωμένες κρατήσεις πελατών μας οι οποίοι αδυνατούν να βρουν ακτοπλοϊκό εισιτήριο από Πειραιά για Σάμο, από τέλη Ιουλίου και μετά, και εν τέλει ακυρώνουν. Πληροφοριακά σας αναφέρουμε ότι πέρυσι, μόνο στην περιοχή Καρλοβάσου , είχαμε 850 ακυρώσεις πελατών για τον ίδιο λόγο.

Παρακαλούμε για άμεσες ενέργειές σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: