Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΑΠΟΓΡΑΦΗ...

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΜΟΥ Σάμος 15-7-2010

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Απεμπλοκή των ΚΕΠ από τη διεκπεραίωση της διαδικασίας απογραφής του πάσης φύσεως προσωπικού του δημοσίου, των Ν.ΠΔ.Δ. και των ΟΤΑ α΄ και β’ βαθμού.

Aπο τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, Γενική Διεύθυνση Διοικητικής Οργάνωσης και διαδικασιών, Διεύθυνση Οργάνωσης και Λειτουργίας ΚΕΠ, Τμήμα λειτουργίας ΚΕΠ και σχετικά με το θέμα απεμπλοκής των ΚΕΠ από τη διαδικασία απογραφής, διευκρινίζεται ότι:

§ Δεν είναι επιτρεπτός ορισμός των εργαζομένων στα ΚΕΠ ως μελών των ομάδων υποστήριξης των οικείων φορέων για την υλοποίηση της διαδικασίας απογραφής του πάσης φύσεως προσωπικού του δημοσίου, των Ν.ΠΔ.Δ. και των ΟΤΑ α΄και β βαθμού, διότι απαιτείται η συνεχής παρουσία και διαθεσιμότητά τους στο οικείο ΚΕΠ για τη διεκπεραίωση των διαδικασιών αρμοδιότητας των ΚΕΠ για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

§ Η διαδικασία της απογραφής του πάσης φύσεως προσωπικού του δημοσίου, των Ν.ΠΔ.Δ. και των ΟΤΑ α΄και β βαθμού δεν διεκπεραιώνεται από τα ΚΕΠ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: