Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΓΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΓΑ/ΛΑΕ ΕΤΟΥΣ 2010 ΜΕΣΩ ΤΩΝ Κ.Ε.Π.

Με στόχο την ενίσχυση των ψυχαγωγικών, κοινωνικών και πολιτιστικών παροχών προς τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους του, ο Λογαριασµός Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ, στα πλαίσια εφαρμογής των προγραμμάτων έτους 2010 ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των δράσεων της «Αγροτικής Εστίας», θα εφαρμόσει για την φετινή θερινή περίοδο 2010 και χειμερινή περίοδο 2010-2011 το πρόγραμμα δωρεάν παροχής δελτίων θεάματος (εισιτήρια θεάτρου) χωρίς κλήρωση, αίτηση ή οικονομική συμμετοχή των ενδιαφερομένων.

Το πρόγραμμα δωρεάν παροχής δελτίων θεάματος (συνολικής δαπάνης για τον ΟΓΑ (1.700.000 €) απευθύνεται σε 100.000 ασφαλισμένους, συνταξιούχους του Οργανισμού καθώς και στα έμμεσα ασφαλισμένα μέλη.

Για τους δικαιούχους των προγραμμάτων, η διανομή δελτίων θεάματος θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010 και θα συνεχιστεί μέχρις εξαντλήσεως τους.

-2-

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα δελτία θεάματος μαζί με τον κατάλογο των συμβεβλημένων θεάτρων, από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π) όλης της χώρας, για μια πληθώρα θεατρικών παραστάσεων ελεύθερης επιλογής τους που θα δοθούν σε πόλεις των νομών της χώρας κατά τη θερινή θεατρική περίοδο 2010 και τη χειμερινή 2010-2011.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαιούχοι του προγράμματος δωρεάν παροχής δελτίων θεάματος είναι:

1.Όλοι οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ

2.Οι ασφαλισμένοι του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης του ΟΓΑ

3.Οι έμμεσα ασφαλισμένοι του ΟΓΑ (σύζυγοι και παιδιά)

4.Επιζώντες (χήρες-ορφανά που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου ασφαλισμένου ή συνταξιούχου του ΟΓΑ)

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2010

  • Βιβλιάριο υγείας του ΟΓΑ σε ισχύ(ατομικό και των προστατευόμενων μελών τους)
  • Απόκομμα πληρωμής σύνταξης ή απόδειξη καταβολής εισφορών ασφαλισμένου
  • Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.
  • Τα άτομα που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου ασφαλισμένου ή συνταξιούχου του ΟΓΑ θα πρέπει επιπλέον να προσκομίσουν την επιστολή που τους έχει στείλει ο ΟΓΑ.

Επίσης ο ΟΓΑ, μέσω των προγραμμάτων δωρεάν παροχής εισιτηρίων θεάτρου της «Αγροτικής Εστίας», θα διαθέτει εισιτήρια και για παιδικές σκηνές.

Μαζί µε το Δελτίο Θεάµατος θα δίδεται από το ΚΕΠ και ο κατάλογος των συµβεβληµένων θεάτρων.

Το ανωτέρω πρόγραμμα έχει αναρτηθεί και στις ιστοσελίδες

α)του ΟΓΑ στην δ/νση: www.oga.gr

β)της Ν.Α Σάμου στην δ/νση: www.samos. gr

Ο Νομάρχης Σάμου

Εμμ. Κάρλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: