Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Ξημέρωσε μια άλλη μέρα για την Σάμο.

Στην τελευταία μας ανάρτηση χθες το βράδυ γράφαμε πως μοναδική ακτίνα ελπίδας είναι οι άνεμοι που άρχιζαν να εξασθενούν και ίσως αυτό βοηθήσει για να πάνε τα πράγματα καλύτερα.
Τελικά χάρις στον ηρωισμό όλων των επίγειων δυνάμεων σε όλα τα μέτωπα που κατάφεραν να κρατήσουν την φωτιά στάσιμη, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό αφού η φωτιά είναι υπό πλήρη έλεγχο και οι όποιες μικροεστίες υπάρχουν αντιμετωπίζονται από τα εναέρια μέσα.
Το πρωϊ κατέφθασαν στη Σάμο και άλλα 11 πυροσβεστικά οχήματα από διάφορα μέρη της Βόρειας Ελλάδας, ενώ στην κατάσβεση συμμετέχουν και άλλοι 100 άνδρες της ΕΜΑΚ που ήρθαν για να βοηθήσουν.
Η φωτιά είναι υπό πλήρη έλεγχο και ευχόμαστε να εξελιχθούν όλα καλά το υπόλοιπο καλοκαίρι αφού το πλήγμα είναι τεράστιο για την τοπική μας οικονομία.

1 σχόλιο:

nicos_ath είπε...

Επιτελους θετικά νέα, πολλά μπράβο σε όσους βοήθησαν κουράστικαν και αγωνίστηκαν και δεν καθόντουσαν άπραγοι...μεγάλο κρίμα πάντως που το στολίδι της Σάμου, το Κοκκάρι υπέστει μια τέτοια καταστροφή αισθητική και οικολογική. Ελπίζω ο εθελοντισμός και οι τοπικοί φορείς να βοηθήσουν στην γρήγορη αναγέννηση του τοπίου ειδικά στα μέρη εκείνα που καίγονται για δεύτερη ή τρίτη φορά και είναι αδύνατο η φύση να επουλώσει μόνη της τις πληγές.