Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Κι άλλη αναζωπύρωση στο Κοκκάρι...με τα μέτωπα να καίνε ανεξέλεγκτα...


Μοναδική ακτίνα ελπίδας οι άνεμοι 
που φαίνεται να εξασθενούν!
Τις 25 ώρες συμπλήρωσε και συνεχίζει να καίει η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο Κοκκάρι  χθες στις 00:20 περίπου την νύχτα.
Όλες οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής μαζί με τα εθελοντικά κλιμάκια δίνουν μεγάλη μάχη για να κρατήσουν τα μέτωπα στάσιμα.

ΚΟΚΚΑΡΙ
Κοκκαρι
Αυτή την ώρα έχουμε μεγάλη αναζωπύρωση στο ένα μέτωπο του Κοκκαρίου που βρίσκεται πάνω από το Πρατήριο "Κάρσα", ενώ το 2ο μέτωπο που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο "Αρίων" καίει ανεξέλεγκτα όλη την μεγάλη πλαγιά. Και στα 2 μέτωπα δεν απειλούνται σπίτια ή ξενοδοχεία και όπως μας ενημέρωσαν οι άνεμοι έχουν πέσει αρκετά.

ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΥΣ
Στην περιοχή των Μυτιληνιών τα πράγματα και εκεί είναι στάσιμα με την φωτιά και το μεγάλο μέτωπό της να βρίσκεται στην περιοχή "Καζάνια" όπου καίει δύσβατη δασική περιοχή.
Αυτό που εύχονται όλοι όσοι συμμετέχουν στη κατάσβεσή της είναι μην δυναμώσουν άλλο οι άνεμοι και το βασικότερο να μην γυρίσουν σε δυτικούς, αφού θα πάρουν κατεύθυνση προς το πεδίο βολής των Μαυρατζαίων

Τα πράγματα είναι κάπως αισιόδοξα και όλοι περιμένουν να ξημερώσει γρήγορα και να σηκωθούν τα πρώτα αεροσκάφη, όπου όπως τονίζουν θα νικήσουν τη φωτιά αφού και οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής υπηρεσίας λένε για ένταση στα 3 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: