Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010

«Πυθαγόρας :Οι Πύλες του Φωτός»


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ Πυθαγόρειο 14/6/2010

ΝΟΜΟΣ ΣΑΜΟΥ Αρ.Πρωτ. Α/ 1995

ΔΗΜΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ

Γραφείο Αντιδημάρχου

Πλατεία Ειρήνης

83103 Πυθαγόρειο

Πληρ.: Λύκος Νικόλαος

Τηλ. : 2273061238

Φαξ : 2273062215

ΘΕΜΑ: Συνάντηση του Αντιδημάρχου Πυθαγορείου κ.Νίκου Λύκου με τη διευθύνουσα σύμβουλο της INKAS FILM PRODUCTION κα Λιλέτ Μπόταση και η επικοινωνία με τη σεναριογράφο του βιβλίου την κα Mia Sperber

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου του 2010 ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Τουρισμού του Δήμου Πυθαγορείου κ.Νικόλαος Λύκος συναντήθηκε με τη διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρίας Inkas Film Production κα Λιλέτ Μπόταση και συζήτησαν όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα γυρίσματα της ταινίας στο νησί μας. Είναι πλέον οριστικό ότι ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων θα γυριστεί στον τόπο μας και πιθανότατα να γυριστεί και ολόκληρη η ταινία στη Σάμο.

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου του 2010 η σεναριογράφος του βιβλίου «Πυθαγόρας :Οι Πύλες του Φωτός» κα Mia Sperber έστειλε στον Αντιδήμαρχο κ.Νικόλαο Λύκο ένα e-mail με το οποίο τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα συνεργασία τους και εκφράζει την ευχαρίστησή της για την επικείμενη έλευσή της στο νησί της Σάμου.

Μέχρι σήμερα αναφέρονται στο νησί της Σάμου τουλάχιστον 52 δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Με αφορμή τα γυρίσματα που πρόκειται να διεξαχθούν στο νησί μας η Σάμος έχει διαφημιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Παρακάτω σας επισυνάπτουμε το e-mail το οποίο έστειλε η κα Mia Sperber.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΥΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: