Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ο.Λ.Θ. ΑΕ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η τακτική επίσκεψη από τις 25 Ιουνίου και για ολόκληρο το καλοκαίρι στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης του κρουαζιερόπλοιου «Ocean Majesty», συνολικής δυναμικότητας 1000 ατόμων, που ξεκινάει από τη Σμύρνη και «πιάνει» σε νησιά του Αιγαίου ανακοινώθηκε χθες κατά τη διάρκεια συνάντησης της διοίκησης της ΟΛΘ ΑΕ με την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης και του Συνδέσμου Ναυτικών Πρακτόρων Θεσσαλονίκης.

Η συνάντηση είχε στο επίκεντρο την αναζήτηση τρόπων ενίσχυσης του τουρισμού κρουαζιέρας για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Σε αυτό το πλαίσιο αποφασίστηκε να διερευνηθούν προτάσεις και να γίνει ενημέρωση των ναυτιλιακών εταιριών που έχουν στη δύναμή τους κρουαζιερόπλοια, ενώ η διοίκηση της ΟΛΘ πρότεινε την έκδοση και διανομή φυλλαδίου το οποίο θα διαφημίζει τη Θεσσαλονίκη ως θαλάσσιο προορισμό.

Στο ίδιο πνεύμα οι εκπρόσωποι των τουριστικών πρακτόρων ζήτησαν από την ΟΛΘ να προχωρήσει σε εκπτώσεις στα τέλη ελλιμενισμού των κρουαζιερόπλοιων και να προωθήσει την εκβάθυνση της προβλήτας στην οποία «δένουν» τα κρουαζιερόπλοια και τα άλλα επιβατικά πλοία, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα προσέγγισης στο λιμάνι μεγαλύτερων σκαφών.

Επίσης, ζήτησαν να υπάρξει μέριμνα για τη συντήρηση και τον καλλωπισμό του Επιβατικού Σταθμού, που αποτελεί τη «βιτρίνα» του λιμανιού για τους επιβάτες που προσεγγίζουν τη Θεσσαλονίκη από τη θάλασσα.

Θεσσαλονίκη, 15 Ιουνίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: