Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

E-mail που μας έστειλε αναγνώστης για τις άγονες γραμμες


Παρακολουθώντας τα σημερινά δελτία ειδήσεων πρόσεξα την αναφορά στο θέμα των Άγονων Γραμμών και την αποστολή του φακέλου από τον αρμόδιο εισαγγελέα στη Βουλή καθώς ανέκυψαν πολιτικές ευθύνες για τον αρμόδιο υπουργό.
Θυμήθηκα τότε τις σχετικές αναφορές του πρώτου ,θεσμικά, "παράγοντα" του νομού μας για το συγκεκριμένο θέμα και ιδιαίτερα για την Ικαρία λίγο καιρό πριν.

Σύμφωνα λοιπόν με τον εν λόγο παράγοντα το θέμα της "ανεπαρκούς και με κακά αεροπλάνα" αεροπορικής κάλυψης του νησιού της Ικαρίας είχε να κάνει με τον διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές που είχε πραγματοποιηθεί επί κυβερνήσεως της "αδέξιας δεξιάς" Νέας Δημοκρατίας.

Μέχρι εδώ όλα καλά, άλλωστε η ΝΔ δεν έκανε και λίγες "αδέξιες" κινήσεις. Σήμερα όμως ο αρμόδιος υπουργός για τις άγονες γραμμές προασπιζόμενος τον εαυτό του μετά την παραπομπή του διαγωνισμού στην βουλή από τον εισαγγελέα δήλωσε στα ΜΜΕ δύο εξαιρετικά ενδιαφέροντα πράγματα:

1. Υπέγραψε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού γιατί αυτό του εισηγήθηκε η αρμόδια επιτροπή
2. Η επιτροπή αυτή ήταν η ίδια με αυτή που έκανε το διαγωνισμό και κατά την "αδέξια δεξιά διακυβέρνηση" και το αποτέλεσμα το ίδιο, καθώς αυτό είναι το συμφέρον του ελληνικού δημοσίου!
Κάτι συμβαίνει και δεν μπορούμε να το καταλάβουμε;Που βρίσκεται τελικά η αλήθεια;
Μήπως ο πρώτος θεσμικά παράγοντας οφείλει κάποιες εξηγήσεις, ιδιαίτερα προς τους Ικαριώτες; Αξίζει διερεύνησης!
O Syntaktis

Δεν υπάρχουν σχόλια: