Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Ανοιχτή επιστολή του κ.Μ.Λογοθέτη προς την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Σάμου


Σάμος 19/05/2010

Αγαπητοί Κύριοι του Ν.Σ. του ΠΑΣΟΚ Σάμου,

Με ιδιαίτερο σεβασμό στην προσπάθεια που έχετε αναλάβει να στηρίξετε το κόμμα στο οποίο ανήκετε θα σας παρακαλούσα όπως κατά τις επισκέψεις σας στα χωριά του νομού να απαντήσετε στους πολίτες της Σάμου σχετικά με τα ακόλουθα ερωτήματα:

  1. Όταν κατά το παρελθόν ο κ. Αλογοσκούφης έκανε την περίφημη απογραφή και αύξησε το έλλειμμα της χώρας εν μία νυκτί πώς τον χαρακτηρίζατε δημόσια; Τώρα γιατί η καταγραφή του κ. Παπακωνσταντίνου πρέπει να χαρακτηρίζεται διαφορετικά;
  2. Θα κρατούσατε ως διευθυντή σε μια επιχείρησή σας κάποιον ο οποίος η πρώτη του ενέργεια ως διευθυντής θα ήταν να πάει στην τράπεζα που σας δανείζει για τα λειτουργικά της επιχείρησης σας και θα δήλωνε πως τα στοιχεία της εταιρίας σας μέχρι την ημέρα που ανέλαβε ήταν αναξιόπιστα; Εγώ προσωπικά δεν θα τον κρατούσα ούτε για κλητήρα!
  3. Γιατί κινδυνεύει η Εθνική κυριαρχία της χώρας και από ποιόν; Οι γείτονες επισκέπτονται επίσημα την χώρα με τιμές σουλτάνου κάθονται μαζί μας και συζητάνε εν ειρήνη τα διμερή θέματα … άμα έρθουμε στο κέφι δε ρίχνουμε και κάνα… «ζεϊμπέκικο».
  4. Πως γίνεται πολιτικό κόμμα που έχει αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας να λαμβάνει μέτρα «που δεν έχουν καμία σχέση με τη φυσιογνωμία και τις αρχές του» και ταυτόχρονα να θεωρεί τα μέτρα απαραίτητα για την σωτηρία της χώρας; Τι νόημα έχουν τότε οι προεκλογικές δεσμεύσεις, το προεκλογικό πρόγραμμα και άλλα τέτοια που μας σερβίρατε προεκλογικά; Άλλαξαν οι συνθήκες ; Αλλάξτε το προεκλογικό σας πρόγραμμα και προχωρήστε σε νέες εκλογές να κριθείτε από τους πολίτες για το νέο σας εθνικά απαραίτητο «σκληρό, επώδυνο και σε μερικά σημεία του άδικο (!)» προεκλογικό σας πρόγραμμα! Μάλλον το παράδειγμα του Καραμανλή σας τρομάζει!
  5. Πως μέσα από ένα φορολογικό νομοσχέδιο που θα αυξάνει την φορολογία στις επιχειρήσεις, τους ελεύθερους επαγγελματίες και γενικά όλους τους έλληνες θα αναθερμανθεί η οικονομία; Μήπως η αναθέρμανση γίνεται μέσω των περικοπών στους μισθούς και τα επιδόματα; Μήπως η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου που ξέρει που είναι τα λεφτά, γνωρίζει που βρίσκονται και ο Αναπτυξιακός , το ΕΣΠΑ και το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων;

Το πολιτικό σύστημα έχει καταλάβει ότι απειλείται συνολικά και ήδη έχει αναπτύξει τους μηχανισμούς αντιπερισπασμού και άμυνας, η κοινωνική συνοχή επιχειρείται να διασφαλιστεί μέσω της κοινωνικής συνενοχής, οι πολίτες όμως δεν μασάνε… η φράση που συχνά ακούμε από τους ευρωπαίους συνεταίρους μας the game is over” (Το παιχνίδι τελείωσε ελληνιστί) δεν έχει ως αποδέκτες τους Έλληνες ως λαό αλλά τους Έλληνες ως κυβέρνηση… σοβαρευτείτε κύριοι η σελίδα θα αλλάξει στη χώρα και εσείς θα είστε στο περιεχόμενο της προηγούμενης, ως επίλογος ενός θλιβερού κεφαλαίου!

Ευχαριστώ θερμά


Μάνος Λογοθέτης


ΥΓ. Οι απόψεις του ανωτέρου κειμένου είναι προσωπικές και σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύουν κανένα πέραν του υπογράφοντος το κείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: