Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Σεβασμιότατε κ.κ.Ευσέβιε - κ. Βουλευτά - κ. Νομάρχα - κ.κ. Δήμαρχοι.....Σάμιοι ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ!!!

Ο Γολγοθάς του Πατριάρχη Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης Ειρηναίου Α και η δραματική κατάληξή του! Αναφορά στην παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Πατριάρχη Ειρηναίου από αυτούς που είναι υπεύθυνοι για την λειτουργία του Πατριαρχείου, ειδικά από τον κ. Θεόφιλο και τις κρατικές αρχές που τον στηρίζουν!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο μύθος της "πανίσχυρης" MOSSAD: Αποκαλύπτουμε την πλήρη αποτυχία της να αποτρέψει την εκλογή του πατριάρχη Ειρηναίου το 2001!

Πατριάρχης Ειρηναίος: Πέρα από τα κατευθυνόμενα ψεύδη των ΜΜΕ...διαβάστε και αυτά!...ήρθε η ώρα για την αποκάλυψη της αλήθειας για τον πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίο αλλά και για πολλούς άλλους που συκοφαντήθηκάν αλλά δεν έφταιξαν!!!

O Πατριάρχης Ιεροσολύμων & πάσης Παλαιστίνης κ.κ. Ειρηναίος Α' και οι συνθήκες διαβίωσης του. Αναφορά στην παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Πατριάρχη Ειρηναίου από αυτούς που είναι υπεύθυνοι για την λειτουργία του Πατριαρχείου, ειδικά από τον κ. Θεόφιλο και τις κρατικές αρχές που τον στηρίζουν!

Αναστάσιμο μύνημα από τον έγκλειστο κ.κ Ειρηναίο Πατριάρχη Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ και Πάσης Παλαιστίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: