Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Η Κτηματική Υπηρεσία το Λιμεναρχείο και ο Δήμος Καρλοβάσου τι κάνουν άραγε;


Φίλος αναγνώστης μας ενημέρωσε για κάποιες εργασίες που γίνονταν πριν από λίγες ημέρες στο Καρλόβασι και συγκεκριμένα στην Γέφυρα όπου βρίσκονται οι κεραίες της ΕΡΤ.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες φορτηγά του Δήμου Καρλοβάσου με την βοήθεια εκσκαφέα αφαιρούσαν από την κοίτη του ποταμού ποταμίσιο αμμοχάλικο, το μετέφεραν και το τοποθετούσαν στην ακτογραμμή, από το ύψος της Αγ. Πελαγίας μέχρι και το "ΑΝΕΜΑ" και με αυτό τον τρόπο διαμόρφωναν τον χώρο.
(Βλ. και φωτογραφία)
Αυτό βέβαια εκτός από την επιχείρηση καλλωπισμού (θα μπορούσε να πει κάποιος) της παραλίας εγκυμονεί κινδύνους ιδιαίτερα για τους οδηγούς που ανέμελοι αφήνουν τα αυτοκίνητά τους σε προσχώσεις που έχουν δημιουργηθεί και ανα πάσα στιγμή μπορούν να είναι οδυνηρές είτε με την πρώτη βροχή, είτε με μια μεγάλη θαλασσοταραχή

Αυτό που σίγουρα θέλει ΑΠΑΝΤΗΣΗ και από τον Δήμο Καρλοβάσου αλλά και από την ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΜΟΥ είναι αν είχαν δοθεί οι απαραίτητες ΑΔΕΙΕΣ για την διαμόρφωση της παραλίας.
Το Λιμεναρχείο δεν πήρε είδηση τι γινόταν εκεί;

Μήπως και πάλι έχουμε ίδια φαινόμενα του ".....είμαι αρχηγός και ότι γουστάρω κάνω";;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: