Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Νέα ΗΤΤΑ Κάρλα από την κυβέρνηση και το κόμμα που τον είχε στηρίξει στις τελευταίες Νομαρχιακές εκλογές. Κατρακύλα!

Σε ερώτηση του Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Ι.Κοραντή για Frontex οι Υπουργοί αδειάζουν τον Νομάρχη Σάμου Μ.Κάρλα, που ζητούσε απομάκρυνση των αεροσκαφών

Η Επιστολή του <<αρμενίζοντα>> Νομάρχη Σάμου για τα αεροσκάφη του frontex

ΘΕΜΑ: «Η χρήση του αεροδρομίου Σάμου από αεροσκάφη του Frontex»

Η προγραμματισμένη χρήση του αεροδρομίου της Σάμου από αεροσκάφη του Frontex για νυκτερινές περιπολίες στο Ανατολικό Αιγαίο,με στόχο τον έλεγχο της παράνομης εισόδου μεταναστών στην Ε.Ε, έχει θορυβήσει τους επιχειρηματίες του τουρισμού στις περί τον αερολιμένα περιοχές .
Όπως γνωρίζετε το αεροδρόμιο της Σάμου βρίσκεται μέσα στην καρδιά του τουρισμού του νησιού και ήδη η ολοήμερη λειτουργία του είναι ένα σημαντικό βάρος στην ευεξία και την ηρεμία των κατοίκων και κυρίως των τουριστών που διαμένουν εγγύς.
Καταλαβαίνετε ότι όταν στην ημερήσια ηχητική καταπόνηση προστεθεί και η νυκτερινή ταλαιπωρία από τις περιπολίες των αεροσκαφών του Frontex η κατάσταση θα γίνει ανυπόφορη και θα οδηγηθούμε σε ακυρώσεις αφίξεων τουριστών πράγμα που, στην σημερινή οικονομική συγκυρία, το απευχόμαστε όλοι.
Παρακαλούμε να αναθεωρήσετε την απόφασή σας -αν έχει ληφθεί απόφαση- ή σε κάθε περίπτωση να δώσετε εντολή τα αεροσκάφη του frontex να εξυπηρετούνται από αεροδρόμια που δεν βρίσκονται εντός κατοικημένων και τουριστικών περιοχών.
Τέτοια αεροδρόμια λέγεται ότι είναι της Κω, της Χίου, της Ικαρίας, εσείς γνωρίζετε καλύτερα από μας περί αυτών.

Με εκτίμηση

Εμμανουήλ Ν.Κάρλας

Νομάρχης

Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων Κορσεών


Η ερώτηση του Βουλευτή Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ κ.Ιωάννη Κοραντή

Η απάντηση του του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ Σπύρου Βούγια

Η απάντηση της Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ.Αγγελικής Γκερέκου
και το Πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας για τον <<αρμενίζοντα>>Νομάρχη
Κάντε κλικ για μεγέθυνση


Δεν υπάρχουν σχόλια: