Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Και άλλο Σοβαρό θέμα που αφορά το Λιμεναρχείο Σάμου!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

"Σαμιακή ΓΝΩΜΗ"

Άλλο ένα σοβαρό γεγονός που φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και εξετάζεται γιατί οι αρμόδιες αρχές το χειρίστηκαν με αυτό τον τρόπο ή αμέλησαν να το χειριστούν με την σοβαρότητα που του έπρεπε.
Μάθαμε πως την Κυριακή του Πάσχα 4 Απριλίου είχαμε στη Σάμο μια σημαντική επίσκεψη στο νησί μας.

Μια θαλαμηγός που έφερε το όνομα "Delphin" αποφάσισε να κάνει μια στάση στη Σάμο και μέσα σε αυτή επέβαιναν (σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε) 8 άτομα, εκ των οποίων το ένα από αυτά να είναι ο Τούρκος Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη κ. Χουσείν Οζτσεμίρ μαζί με την οικογένειά του και κάποιους άλλους φίλους τους.
Κατά την άφιξή τους εδώ πήγαν στο Λιμεναρχείο προκειμένου να δηλώσουν την παρουσία τους ως όφειλαν, καταθέτοντας τα διαβατήριά τους και τα όποια ταξιδιωτικά τους έγγραφα.
Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως από την ενημέρωση που έχουμε, στο Λιμεναρχείο δηλώθηκαν τα 4 από τα 8 άτομα και απορούμε πως είναι δυνατόν (αν συμβαίνει κάτι τέτοιο) να μην εξετάζεται με επί τόπου έλεγχο ο αριθμός των επιβαινόντων.

Το πιο σοβαρό όμως απ' όλα είναι πως από τις πληροφορίες που έχουμε και από μαρτυρίες ανθρώπων που ήρθαν σε επαφή μαζί τους,....... είναι πως την παρέα του Τούρκου Πρόξενου συνόδευε και ένας Τούρκος δημοσιογράφος, που μάλιστα εργάζεται σε μια από τις μεγαλύτερες τουρκικές εφημερίδες, την "Σαμπάχ" !!!

Εξετάζεται μάλιστα αν ο Τούρκος δημοσιογράφος ήταν ένας από αυτούς που δεν δηλώθηκαν για την παρουσία τους στο "Delphin".
Επίσης το ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσο αντιλαμβανόμαστε την παρουσία κάποιων ανθρώπων στο νησί μας και κατά πόσο μπορούμε να λέμε ότι ξέρουμε τις προθέσεις της επίσκεψής τους εδώ!

"Σαμιακή ΓΝΩΜΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: