Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Επιτέλους!!! Θα δουν οι Σαμιώτες τον τελικό από τον ALPHA


"Σαμιακή ΓΝΩΜΗ"

Ένα πραγματικό αγώνα δρόμου κάνουμε τις τελευταίες ημέρες για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση που συμβαίνει με την αναμετάδοση των τηλεοπτικών καναλιών!
Δυστυχώς κοντεύουμε να συμπληρώσουμε περίπου 1/12 μήνα που δεν εκπέμπουν πολλά κανάλια στο Βαθύ της Σάμου.
Όπως φαίνεται η δημοτική αρχή και η νομαρχία της Σάμου δεν κόπτονταν και πολύ για αυτό το πρόβλημα, αφού φαίνεται πως πολλοί από τους αρμοδίους έχουν χρήματα και έχουν λύσει το πρόβλημά τους και έτσι μέσω NOVA βλέπουν τα κανάλια!
Δεν τους ενδιαφέρει αν ο πολίτης έχει χρήματα για να γραφτεί συνδρομητής στο NOVA και αν μεγάλη κοινωνική ομάδα του πληθυσμού αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.
Το πρόβλημα και τα παράπονα των πολιτών έγιναν ακόμα πιο έντονα ιδιαίτερα σήμερα αφού από τον ALPHA θα μεταδοθεί στις 8:30 μ.μ. ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη και έτσι θα έχαναν αυτό το δικαίωμα.
Πριν από λίγο και μετά από πάρα πολλά τηλέφωνα σε φίλους δημοσιογράφους αλλά και διευθυντές των αρμοδίων τμημάτων του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, καταφέραμε και πήραμε την διαβεβαίωση πως οι τηλεθεατές της Σάμου θα καταφέρουν να δουν τον Τελικό, αφού αυτή την ώρα έχει έρθει τεχνικό συνεργείο του σταθμού από την Αθήνα και κάνει εργασίες αποκατάστασης.
Δυστυχώς μετά λύπης μας λέμε ότι φτάσαμε στο σημείο να υποκαθιστούμε τους αρμοδίους, για να λυθούν κάποια θέματα που μπορεί γι' αυτούς να είναι ανούσια αλλά για τον πολίτη πολύ σημαντικά!

Τέλος πάντων τέλος καλό...όλα καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: