Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Κύριε Νομάρχα.......Αγναντεύουμεεεεεεε!!!

Σε λίγο καιρό θα αποτελεί είδηση όταν ο παραλιακός δρόμος της πρωτεύουσας δεν θα είναι κλειστός και στεγνός από τα νερά της θαλασσας, αφού για άλλη μια φορά (από το μεσημέρι) έχει κλείσει από το Λιμεναρχείο και έτσι γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας μέσα από την πλατεία του Αγίου Νικολάου!
Άνδρες του Λιμενικού και της Αστυνομίας ρυθμίζουν την κυκλοφορία αφού η παραλία έχει κατακλυστεί από νερά, που έχουν φτάσει μέχρι και την πλατεία Πυθαγόρα!

Κάποιοι εξακολουθούν να λένε πως φταίει το φαινόμενο της πλυμμηρίδας που οφείλεται σε φυσικό αποτέλεσμα του καιρού, αλλά παραμένει απορία πως αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ στο κομμάτι που η εταιρεία το παρασμένο καλοκαίρι έκανε τις εργασίες για τον βιολογικό!
Δηλαδή από την πλατεία Πυθαγόρα μέχρι και τα δικαστήρια.

Δυστυχώς η αποτυχημένη σύσκεψη του Σ.Ν.Ο.Π.Π. προχθές το βράδυ δεν θα μπορούσε να αποφέρει κάποιο αποτέλεσμα όταν ακούμε τον Νομάρχη Σάμου να λέει ότι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε άμεσα για την αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού θέματος είναι να ΑΓΝΑΝΤΕΥΟΥΜΕ !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: