Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΩΡΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΑΜΟΥ!!!

Το Τμήμα Τουρισμού της Διεύθυνση Τουρισμού - Πολιτισμού της Νομαρχιακή Αυτοδιοίκησης Σάμου αντιδρώντας πέρυσι στην δημοσίευση του φίλου μπλογκερ από την Γερμανία (Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε το σημείωμα του φίλου του samosnet που κατοικεί στη Γερμανία. Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο νομός Σάμου δεν απουσίαζε, αντίθετα συμμετείχε με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στα όσα τετραγωνικά της αναλογούν σύμφωνα με την απόφαση του ΕΟΤ Γερμανίας και της Περιφέρειας.
Σχετικά με το διαφημιστικό υλικό που αφορά στη Ν.Α. Σάμου σας πληροφορούμε ότι πέρα από το ατυχές γεγονός της καθυστέρησης παραλαβής του για τεχνικούς λόγους, για το οποίο δεν φέρουμε καμία ευθύνη, διατίθετο, εκτός από την πρώτη μέρα, σε αφθονία και ποικιλία τις υπόλοιπες τέσσερις μέρες.
Υπήρχε πληθώρα εντύπων (διαφημιστικός οδηγός, χάρτες, τετράπτυχα, αφίσες, λευκώματα, dvd, επιχειρηματικά δώρα καθώς και κρασί και κεραμικά).
Επίσης το περίπτερο ήταν στελεχωμένο με εκπροσώπους της Ν.Α. Σάμου και υπήρχε καθημερινή παρουσία των επαγγελματιών του νομού. Σε ότι αφορά στην απουσία εντύπου από τους επαγγελματικούς φορείς η Ν.Α. Σάμου δεν φέρει καμία ευθύνη.
Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι η Ν.Α. Σάμου συμμετέχει σε τουλάχιστον 12 διεθνείς τουριστικές εκθέσεις με μεγάλη επιτυχία και δέχεται συγχαρητήρια από τους κατά τόπους ΕΟΤ. Σύμφωνα με τον νόμο οι αρμοδιότητες της Νομαρχίας είναι η με κάθε τρόπο προβολή και μόνο των τριών νησιών μας στο κοινό των εκθέσεων, κοινό το οποίο απουσίαζε από του περίπτερο του ΕΟΤ στην ΙΤΒ του Βερολίνου. Οι αφορισμοί είναι εύκολοι...
Έχετε όμως την δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις δράσεις της Ν.Α. Σάμου που αφορούν στην τουριστική προβολή του νομού ερχόμενος σε επαφή με την Δ/νση Τουρισμού - Πολιτισμού.
Παρακαλούμε το παραπάνω άρθρο να δημοσιευτεί στον ιστότοπο σας
Τμήμα Τουρισμού
Διεύθυνση Τουρισμού - Πολιτισμού
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σάμου
τηλ. 22730 80005
22730 80006"

Δηλαδή λέει ξεκάθαρα η Διεύθυνση Τουρισμού πως η Σάμος είχε περίπτερο μέσω όμως........της Περιφέρειας!

Δείτε σε λίγο πια συμμετοχή είχε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: