Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Και ψάχνουμε να δούμε γιατί η Σάμος δεν είχε περίπτερο στο Βερολίνο!

Από την σελίδα samosnet.gr είχε δώσει τότε απάντηση (πέρυσι) στους ισχυρισμούς της νομαρχίας ένας "Γερμανός" ομογενής μας, ο κ. Νίκος Δήμου δίνοντας και φωτογραφίες της έκθεσης!

Η Σάμος συμμετείχε με μια αφίσα!!! στον χώρο του περιπτέρου της Περιφέρειας , 1 σπασμένη κούπα του Πυθαγόρα!!!, μερικά φυλλάδια προπέρσινα που πέρυσι είχαν αλλάξει μόνο το εξώφυλλο!!! και μερικά φυλλάδια του Δήμου Πυθαγορείου.


Διαβάστε το...


"Το σχόλιο - απάντηση του κ. Δήμου. Διατηρήσαμε το κείμενο όπως ακριβώς μας το έστειλε.

Αγαπητο SamosNet καλημερα,
Θαθελα να απαντησω μεσα απο αυτο το μαιλ στο σχετικο δημοσιευμα για την παρουσια της Σαμου στην διεθνη εκθεση του Βερολινου.
Και επειδη το λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν παραθετω σχετικες φωτογραφιες του περιπτερου της Σαμου για να βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του.
Πληροφοριακα και μονο εχω να πω, οτι δεν εχω προσωπικα κανενα λογο να θιξω κανεναν, η κριτικη μου γινεται επειδη νοιαζομαι και μονο για το νησι μου.

Θεωρω την παρουσια της Σαμου εντελως ενεπαρκη, σας αναφερω σαν παραδειγμα την παρουσια της ΝΥΣΙΡΟΥ σε ενα χωρο 14 μετρων με ενδεικτικο κοστος 30000 ευρω.
Ενω η Σαμος ενα σαφως μεγαλυτερο νησι κρυβεται σε ενα χωρο 2 m , πισω απο μια αφισα γραμμενη στα ελληνικα του Δημου Πυθαγορειου, πισω απο μια σπασμενη κουπα του Πυθαγορα και πισω απο 2 μπουκαλια κρασι.

Ολα αυτα φαίνονται στις φωτογραφιες που σας στελνω.
Τωρα για τις 12 παρουσιες του νησιου σε εκθεσεις τουρισμου που αναφερατε, τι να πω? Τι να τα κανουμε τα συγχαρητηρια του ΕΟΤ? Τα αποτελεσματα ειναι ορατα τα καλοκαιρια.

Ναστε καλα

Νικος Δημος
Βερολινο"

Δεν υπάρχουν σχόλια: