Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΞΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ....!!!

Ο Νομάρχης Σάμου έκανε ΠΟΛΙΤΙΚΗ και με το ΞΕΝΙΑ...!

Ξέρουν να το κάνουν και ........το κάνουν ΚΑΛΑ !!!Ο Νομάρχης Σάμου κ. Μαν. Κάρλας όταν είδε πριν από λίγους μήνες ότι χάνει το παιχνίδι της επικοινωνίας με τον κόσμο έκανε ένα πολύ όμορφο τρυκ και το πέτυχε!
Για να κατευνάσει τα πνεύματα λοιπόν με χιλίες κορώνες ζητούσε από την πολιτεία να δει σοβαρά το θέμα του ΞΕΝΙΑ απειλώντας ( και το έκανε βέβαια) πως θα στήσει την εξέδρα των επισήμων στην τελευταία παρέλαση για την Ένωση της Σάμου με την Ελλάδα, μπροστά στο ΞΕΝΙΑ!
Έτσι με αυτή την πίεση έκαναν μερικά μερεμετάκια, καθάρισαν το έκτρωμα αυτό, του έβαλαν μπροστά και μερικά νοβοπάν και το ΞΕΧΑΣΑΝ πάρα πολύ γρήγορα, στήνοντας την εξέδρα της προχθεσινής παρέλασης μπροστά στην Βιβλιοθήκη.

Μια εξέδρα που όπως φαίνεται για τον νομάρχη έχει καρούλια από κάτω και την πηγαίνουμε όπου μας ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!

Ο κόσμος της Σάμου όμως κ. Νομάρχα ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ και μην νομίζετε ότι το ΞΕΝΙΑ θα μείνει εκεί για πολύ....αφού θα το γκρεμίσει, συμπαρασύροντας στα συντρίμμια του και ΟΛΟΥΣ εσάς που παίζεται παιχνίδια στην πλάτη του!

ΤΟ ΞΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ....!!!

2 σχόλια:

Paleoka είπε...

Μπορεί να μας πει κάποιος που πήγε το πανό του ΒΑΘΥ SOS? ποιος το κατέβασε και γιατί;

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Υποτιθεται με σφραγισμενο το πρωην ξενοδοχειο....η λογικη λεει οτι το κατεβασε η ΕΤΑ...!