Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Κάποιοι κοροιδεύουν τους Φουρνιώτες!!!

Στις 4 Μαρτίου ημέρα Πέμπτη στον Πειραιά και στο Σ.Α.Σ. (Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών) έγινε παράσταση από τον Νομάρχη Σάμου, τον Βουλευτή και τον Δήμαρχο Φούρνων, ώστε να λυθεί το πρόβλημα των Φούρνων με την προβληματική προσσέγγιση και την εξυπηρέτηση των Φουρνιωτών από την ελλειπή ακτοπλοϊκή σύνδεση.

Την ίδια μέρα το μεσημέρι στον ραδιοφωνικό σταθμό 2000 Fm - 99,8 και στους δημοσιογράφους Γιάννη Νέγρη και Γιώργο Γαρυφάλλου, βγήκε στον "αέρα" περιχαρής και πανηγυρίζοντας ο Δήμαρχος Φούρνων κ. Μαρούσης ανακοινώνοντας την φοβερά μεγάλη επιτυχία που έκαναν να πιέσουν και να αποδεχτεί το Σ.Α.Σ. την σύνδεση των Φούρνων 3 φορές την εβδομάδα με το πλοίο Νήσος Μύκονος από 1 φορά που ήταν μέχρι τώρα.
Μάλιστα με αυτή την "επιτυχία" λυνόταν και το πρόβλημα της προσέγγισης του Αγ. Κηρύκου αφού εξασφαλιζόταν ισόνομη προσέγγιση και για την Ικαρία.
Δηλαδή 3 φορές την εβδομάδα με τον Εύδηλο και 3 φορές με τον Αγ. Κήρυκο.



Σε ερώτηση των δημοσιογράφων πότε θα εφαρμοστεί αυτή η απόφαση του Σ.Α.Σ. ο κ. Μαρούσης δήλωσε πως αυτό θα γινόταν ΑΜΕΣΑ και μέχρι την επόμενη Τετάρτη 10 Μαρτίου θα "έπεφταν" οι υπογραφές και θα ξεκινούσαν τα δρομολόγια!

Δείτε τώρα τα πολιτικά "κόλπα" των αρμοδίων που φωνάζουν όταν θέλουν να εξυπηρετήσουν πολιτικά τους συμφέροντα και ζητωκραυγάζουν σε λάθος χρόνους!!

Αισίως ο μήνας σήμερα έχει 28....έχουν περάσει 20 περίπου ημέρες από τότε που θα έπεφταν οι υποτιθέμενες υπογραφές και "ΑΜΕΣΑ" θα έλυναν το πρόβλημά τους οι Φούρνοι και όσο είδατε εσείς πλοίο άλλο τόσο είδαμε και εμείς!!!

Όχι μόνο αυτό αλλά και αν δείτε την φωτογραφία που σας δημοσιεύουμε (από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας HSW που εκπροσωπεί το "Νήσος Μύκονος") με το άρθρο αυτό θα διαπιστώσετε πως κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα οι Φούρνοι όλη την Μεγάλη Εβδομάδα και ο Αγ. Κηρυκος δεν πρόκειται να δουν πλοίο να περνά ούτε απ' έξω!!!


Κάποιοι λοιπόν έχουν γεμίσει τον κόσμο με ψέματα και μάλλον θα πρέπει σιγά - σιγά να βλέπουν την παραίτηση αφού δείχνει ανικανότητα η πολιτική τους πορεία!

Ίσως με την παραίτητησή τους αυτή πιέσουν και τα υπουργεία για να δουν και άσπρη μέρα οι Φουρνιώτες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: