Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Η κοροιδία στους Φουρνιώτες συνεχίζεται!!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΥΡΝΙΩΤΩΝ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ !

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ - ΝΟΜΑΡΧΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΟΥΡΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ;

Παρόλο που δόθηκε μεγάλη έκταση στο άρθρο μας πως οι αρμόδιοι άφησαν τους Φούρνους πασχαλιάτικα χωρίς καράβι, το μόνο που έγινε σύμφωνα με τα τελευταία νέα ήταν να ιδρώσουν λίγο και τίποτε άλλο!
Δηλαδή όταν δημοσιοποιήσαμε τον πίνακα ανακοινώσεων της εταιρίας HSW που έδειχνε πως δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ του "Νήσος Μύκονος" για τους Φούρνους και στη συνέχεια κατάλαβαν ότι θα ξεφτιλιστούν, προσπάθησαν να ρίξουν στάχτη στα μάτια για να πουν ότι κάτι έκαναν!

Σήμερα λοιπόν στο ON LINE σύστημα κρατήσεων προσαρμόστηκε ένα δρομολόγιο ΜΟΝΟ για την Μεγάλη Εβδομάδα και συγκεκριμένα την Μεγάλη Παρασκευή 2 Απριλίου από τον Πειραιά με ώρα αναχώρησης στις 6 το απόγευμα............ΑΛΛΑ με μια ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Αν αποφασίσει κάποιος να περάσει τις διακοπές του Πάσχα στους Φούρνους θα πρέπει να σκεφτεί κάτι πολύ σοβαρά!
Δηλαδή ότι του δίνεται η ευκαιρία να γυρίσει πίσω μετά από 4 ημέρες (σύμφωνα πάντα με τη τελευταία ενημέρωση του συστήματος), αφού το πλοίο "Νήσος Μύκονος" επιστρέφει από τους Φούρνους για τον Πειραιά στις 6 Απριλίου στις 07:55 το πρωί!!!!

Δηλαδή θα κάτσει υποχρεωτικά στους Φούρνους 4 ημέρες και να περιμένει την Τρίτη του Πάσχα που είναι εργάσιμη ημέρα και ......ΑΡΑ δεν πάει πουθενά!

Άρα που είναι τα 3 δρομολόγια την εβδομάδα ΑΜΕΣΑ κ. Δήμαρχε....κ. Βουλευτά....κ. Νομάρχα;;;;

Οι αναγνώστες κρίνουν αυτή την νέα τάξη πραγμάτων που υποτίθεται ότι θα έφερνε η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τις κραυγές περί άγονων γραμμών που έλεγε πριν από λίγους μήνες ο νυν Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου!!!

Κλείνουμε αυτό το άρθρο προσφέροντας ένα ΒΙΝΤΕΟ σε όλους αυτούς και θυμίζοντας τι έλεγαν μόλις πριν από 11 μήνες ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ!!!



ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!! ΕΔΩ ΑΡΑΓΕ ΓΕΛΑΜΕ;;;

"Το δικό μας μήνυμα, από εδώ, από τους Φούρνους, από την άγονη γραμμή, είναι ότι είμαστε αποφασισμένοι να εγγυηθούμε τα δικαιώματα του κάθε Έλληνα, να εγγυηθούμε το δικαίωμα για κάθε πολίτη, είτε ζει σε ένα μικρό νησί, είτε σε μια ορεινή περιοχή της χώρας μας, σε μια γειτονιά των πόλεών μας, στην πρόσβαση σε σωστές υπηρεσίες υγείας, σε ποιοτική παιδεία, στην πρόνοια, σε ποιοτικές υπηρεσίες συγκοινωνίας, στην ευημερία, την ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής."

Δεν υπάρχουν σχόλια: