Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Εδώ στη Σάμο κάποιοι "σπρώχνουν" τον κόσμο να πληρώνει νταβατζιλίκι NOVA για να δεί έναν ποδοσφαιρικό αγώνα!


Φοβερό αυτό που συμβαίνει εδώ και τόσα χρόνια με την υπόθεση της εκπομπής των τηλεοπτικών καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας αφού η ανικανότητα των αρμοδίων (Βουλευτές, Νομάρχες, Δήμαρχοι, φορείς κ.α.) έχει πια καταγραφεί στην συνείδηση του Σαμιώτη πολίτη!

Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο ακρίτας Σαμιώτης δεν έχει την δυνατότητα να επιλέξει και να παρακολουθήσει το κανάλι της αρεσκείας του, αφού σε πάρα πολλά χωριά της Σάμου αυτό είναι αδύνατο να γίνει, ενώ στις μεγαλύτερες πόλεις οι κεραίες εκπομπής των τηλεοπτικών δικτύων έχουν παύσει να λειτουργούν και έτσι σε πολλές περιπτώσεις να απολαμβάνουμε τα τηλεοπτικά προγράμματα των τουρκικών μέσων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας!!!

Σήμερα από το πρωί στο Βαθύ (πρωτεύουσα) της Σάμου τα κανάλια ALPHA, ALTER, και ΤΗΛΕΑΣΤΥ έχουν σιγήσει, ενώ το MEGA CHANNEL και ο ANΤ1 λειτουργούν με μεγάλα προβλήματα!

Ένα σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και με μόνιμη δικαιολογία τα τεχνικά προβλήματα, που βέβαια καταρρίπτονται ως γελοία.....αφού όπως βλέπουμε καθημερινά αυτό δεν ισχύει για τα Τουρκικά κανάλια που εκπέμπουν ανελλιπώς χωρίς προβλήματα!

Ίσως αυτό βολεύει κάποιους αρμοδίους, αφού στα πλαίσια της σύσφιξης των ελληνοτουρκικών σχέσεων θα πρέπει οι Σαμιώτες να ενισχύσουν τις γνώσεις τους στην Τουρκική γλώσσα.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι η άποψή μας αυτή ενισχύεται και από την αντίδραση του Προέδρου της Βουλής κ. Πετσάλνικου που δεν έχει απαντήσει ακόμη στην επιστολή του Βουλευτή Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. και πρώην Διοικητή της Ε.Υ.Π. κ. Ιωάννη Κοραντή όπου του επισήμαινε ότι στην Σάμο δεν εκπέμπει το κανάλι της Βουλής και έτσι οι Σαμιώτες δεν έχουν την ευκαιρία να γνωρίζουν τι μπορεί να αποφασίζει το μεγαλύτερο κέντρο αποφάσεων της χώρας, που είναι η Βουλή των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: