Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η κατάσταση με την Δ.Ε.Η. στην Σάμο!

Κόβουν το ρεύμα (7 ώρες προγραμματισμένα) για 2η φορά μέσα σε 2 εβδομάδες!
Πέραν των συνεχών διακοπών και τις συχνές ζημιές που παθαίνει ο κόσμος!

Κύριοι ποιος θα πληρώσει τις ζημιές;

Για άλλη μια φορά η Δ.Ε.Η. στη Σάμο προχωρά σε προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος για 3 και 7 ολόκληρες ώρες την Κυριακή 7-3-2010, με αποτέλεσμα πολλές επιχειρήσεις, νοικοκυριά να βγαίνουν εκτός προγραμματισμού τους και γιατί η επιχείρηση κάνει διάφορα πειράματα για την επάρκεια του νησιού.

Στις περιοχές από πλατεία Πυθαγόρα μέχρι Λιμεναρχείο - Κατσούνι- Ανω Βαθύ - Νησί - Καλάμι - Καμάρα Βλαμαρής - Μάννα - Στάδιο - Εργατικές Κατοικίες - Παναγίτσα - Γαλατάς - Μελεμενέικα - Δάπλη - Ζωοδ.Πηγή, κόβεται από τις 7:30 το πρωί μέχρι και τις 10:30, ενώ στις περιοχές Μαλαγάρι - Κέδρος - Φλόκα - Αγ. Μαρκέλα - Μακροχώραφο και Κουμαριώνας, κόβεται για 7 ολόκληρες ώρες από τις 7:30 μέχρι και τις 14:30!!!
Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις περιοχές προς το Νησί το είχαν κόψει και πάλι για 6 με 7 ώρες αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές, ενώ υπάρχουν και οι συνεχείς διακοπές που σημειώνονται, όπως το περασμένο Σάββατο αργά την νύχτα για αρκετές ώρες με αποτέλεσμα πολλές επιχειρήσεις (νυχτερινά κέντρα, καφετέριες, μπαρ κ.α.) να κλείσουν υποχρεώνοντας τους ιδιοκτήτες σε απώλεια εισοδημάτων!
Την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκαν και πάλι άλλες διακοπές ρεύματος στις περιοχές γύρω από την Νεάπολη αλλά και σημαντική πτώση της τάσης με αποτέλεσμα να καούν πολλές τηλεοράσεις και άλλες μικροσυσκευές!
Χθες είχαμε διακοπή ρεύματος και στο Καρλόβασι για μισή ώρα αλλά και σε πολλές άλλες περιοχές της Σάμου.
Την Τρίτη επίσης θα γίνει διακοπή ρεύματος για 6 ώρες στο Ηραίον από τις 7:45 μέχρι και τις 13:45.
Οι επιχειρήσεις εκεί στο Ηραίον λοιπόν θα πρέπει να κλείσουν την Τρίτη το πρωί;

Η κατάσταση πλέον είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και κάποιος πρέπει να δώσεις απαντήσεις αλλά και αποζημιώσεις!!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και γίνονται και θα γίνονται διακοπές.Αφού δεν υπάρχει επαρκές προσωπικό στο εργοστάσιο.Αφού αυτοί που δηλώνουν υπάλληλοι της ΔΕΗ το παίζουν εργατοπατέρες και συνδικαλιστές και έχουν να δουλέψουν κάτι χρόνια και όταν δουλεύουν είναι μόνο Κυριακές και αργίες για να παίρνουν τις υπερωρίες.Και όλα αυτά γίνονται με την κάλυψη της συνδικαλιστικής τους ταυτότητας.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά γίνονται και θα γίνονται διακοπές.Αφού υπάλληλοι της ΔΕΗ το παίζουν εργατοπατέρες και συνδικαλιστες χρόνια τώρα και καλυμένοι πίσω από την ατυτότητα τους συνδικαλιστή την κάνουν κοπάνα καθημερινά και δουλεύουν τις ημέρες που πρέπει και αυτές είναι πάντα αργίες και Κυριακές για να παίρνουν αυξημένο το μισθό τους.Τώρα πότε έρχονται σε επαφδή με τους συναδέλφους τους και ξέρουν τα προβλήματά τους δεν το καταλαβαίνω,αφού ποτέ δεν έχουν βάλει την φόρμα εργασίας τους για να δουλέψουν στην δουλειά που έχουν προσληφθεί και πληρώνονται καννοικά απ αυτή.Για μένα θα ήταν 'μάγκες' να ασχολούνται όπως λένε και με τα συνδικαλιστικά τους εκτός ωραρίου και όχι να κάνουν λούφα και παραλαγή.Οχι να μας κοροϊδεύουν χρόνια τώρα.Τους μάθαμε τους σιχαινόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ.Μ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΛΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΟΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ.