Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Μήπως κ. Πετρούσκα εσείς σκοπέυετε να παραιτηθείτε;


Βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες μια αγωνία του Δημάρχου Βαθέος κ. Φίλιππα Πετρούσκα και αφόρητη πίεση μέσα από τα ραδιόφωνα και συσκέψεις που γίνονται, για παραίτηση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Χρ. Σαπουνά από την θέση του, με αφορμή αυτά που συμβαίνουν με τον παραλιακό δρόμο της πρωτεύουσας και την συνεχή κατάληψή του από νερά, με αποτέλεσμα να κλείνει συνεχώς αφού είναι απροσπέλαστος.
Αυτή η πίεση του Δημάρχου φαίνεται πως έχει (μάλλον) πολιτική οσμή, αφού για το ίδιο θέμα αλλά για άλλη υπόθεση, όπως αυτή του εμπαιγμού του εργολάβου της ΔΥΚΤΙΩΣΗΣ πρός την δημοτική αρχή, το δημοτικό συμβούλιο και τους πολίτες αυτής της πόλης, ο Δήμαρχος δεν νιώθει την ΑΝΑΓΚΗ να παραιτηθεί!
Ο κ. Πέτρούσκας συνεχώς από 15νθήμερο σε 15νθήμερο πιστώνει με χρόνο τον εργολάβο αυτού του έργου επιβεβαιώνοντάς μας που από το περασμένο καλοκαίρι που σταμάτησαν τα έργα λέγαμε ότι ο βιολογικός ΤΕΛΟΣ!
Ενω ο δήμαρχος είχε πει πως ο εργολάβος θα ξεκινήσει την 1η Μαρτίου τα έργα, τώρα λέει πως θα ξεκινήσουν 10 με 12 Μαρτίου και μέσω του ειδικού του συμβούλου κ. Διακογιάννη ότι το δημοτικό συμβούλιο προτείθεται να δώσει παράταση μέχρι και τις 15 Απριλίου !!!

Αν αυτοί δεν είναι λόγοι παραίτησης κ. Δήμαρχε τότε ποιοί είναι;

Μήπως ασχολείστε πολύ με τον κ. Σαπουνά και την παραίτησή του, αντί να ασχοληθήτε με την δική σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: