Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΑΜΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008,ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ 106ΕΔ/10-7-2008,ΤΟ "ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΑΜΟΥ" ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ.
ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΛΑ ΣΠΥΡΟ,ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΧΩΡΟ 3 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΕΓΑΣΗ,ΦΑΓΗΤΟ,ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΡΟΠΟ π.χ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ η ΔΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΦΥΞΙΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΔΙ Η ΛΙΓΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ,ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΦΟΛΙΑΖΟΥΝ" ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΦΑΓΗΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ "ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ" ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΖΩΟ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΦΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΙΑΣ ,ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ (ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ..).
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 100 ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΖΩΑ,ΑΡΙΘΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ.
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ ΠΙΣΤΟ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ Η ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ....ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6976 135 135.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΜΟΥΛΑΣ

Omada Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: