Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Έντονες καταιγίδες στα Κεντρικά και Νότια την Πέμπτη 14.1.2010

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τοπικά έντονες βροχές στα Κεντρικά και Νότια με ισχυρούς ανέμους στα πελάγη και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για την Πέμπτη σε σχεδόν ολόκληρη την χώρα με τα φαινόμενα να είναι εντονότερα σε περιοχές της Θεσσαλίας της Στερεας της Πελοποννήσου της Κρήτης και των νησιών του Κεντρικού και του Νοτίου Αιγαίου. Στην Ανατολική Μακεδονία και στην Θράκη αναμένουμε αυξημένες νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα Κεντρικά και Βόρεια ορεινά και ίσως και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με πιό χαμηλό υψόμετρο.

Άνεμοι
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο και Κεντρικό Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort ενώ στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 5 Beaufort . Στο Ιονιο θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort.

Θερμοκρασία
H θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει στα Βόρεια τους 8-9βαθμούς, στα Κεντρικά τους 12-13 , στα Δυτικά τους 14 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 15-16 βαθμούς.

Επιμέλεια:meteo-news.gr

Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: