Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Πόσο γρήγορα ο Νομάρχης Σάμου ξέχασε τους θεομηνιόπληκτους επιχειρηματίες !!!


πηγή: armoniaradio.gr

"M. Kάρλας. Να στηριχτούν οι πληγέντες

Ιαν 12, 2010
Σε 10 με 15 ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί η χωροστάθμιση της παραλιακής ζώνης, η οποία θα αποσταλεί τον πρύτανη του ΕΜΠ, κ. Κ. Μουτζούρη.
΄Οσον αφορά την Επιτροπή Καταγραφής Ζημιών, εντός της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί και θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες -σε κυβερνητικό επίπεδο- αποζημίωσης των επιχειρηματιών που υπέστησαν μείωση του εισοδήματός τους.
«Εμείς προτείνουμε στο δήμο και στο Λιμενικό Ταμείο να συνεισφέρει στην ανακούφιση των πληγέντων και καλούμε την Κυβέρνηση να διαθέσει όλα τα μέσα που διαθέτει, όπως ρύθμιση χρεών, άμεση οικονομική επιχορήγηση», είπε ο κ. Κάρλας, στους «103,2»"

Όταν στις 12 Ιανουαρίου ο Νομάρχης δήλωνε αυτά στον ΡαδιοΑρμονία 103,2 πολλοί ήταν αυτοί που κρυφογελούσαν και φαίνεται κάτι γνώριζαν παραπάνω!
Σε μόλις 6 ημέρες ο κ. Κάρλας στο επίσημο δελτίο τύπου που ανήρτησε στην ηλεκτρονική σελίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σάμου και στην ενημέρωση που έκανε στον Βουλευτή Σάμου και την Γ. Γ. της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κα Θεολογίτου
ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ ΑΥΤΟΔΙΑΞΕΥΔΕΤΑΙ αφού στην ενότητα "Επείγοντα θέματα - Αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες" ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ζητά αυτό που δήλωνε πριν λίγες ημέρες στα ραδιόφωνα!!!
Δηλαδή την ρύθμιση χρεών, την άμεση οικονομική επιχορήγηση των επιχειρηματιών από τις ζημιές που υπέστησαν στις επιχειρήσεις τους από την συνεχή πολυήμερη πλυμμήρα του παραλιακού δρόμου.

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ
ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΥΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: