Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Τα μπλογκς ως καθοριστικός παράγοντας διαμόρφωσης της λαϊκής βούλησης


Πλησιάζουν κάποιους δικούς μας φίλους και προσπαθούν μέσω αυτών να μας πείσουν να σταματήσουμε να γράφουμε αυτά που βλέπει και νιώθει μια ολόκληρη κοινωνία, που δεν βλέπουν όμως διάφορα ΜΜΕ.

Καταλαβαίνουμε την ανάγκη τους να πάρουν τη διαφήμιση όμως προέχει η σωστή ενημέρωση,να ακουστεί η κάθε άποψη και όχι μόνο κάποιων οι οποίοι από χρόνια έχουν ενταχθεί σε κόμματα και μηχανισμούς και που έναντι κάποιων μικρών στην ουσία παροχών χάνουν στο τέλος την ουσία της ενημέρωσης αλλά και την αξιοπιστία τους.

Ευτυχώς που στη Σάμο τελευταία ορθώνουν το ανάστημα τους αρκετοί πολίτες διακρίνοντας πως η συγκεκριμένη τακτική δεν οδηγεί πουθενά,τα ψέματα τελείωσαν ο πολίτης δεν ελέγχεται πλέον, ανατρέπει καταστάσεις και δεδομένα, βλέπει αρκετά ποιο μακρυά από αυτούς που βολεύτηκαν που βόλεψαν τις κόρες και τα παιδιά τους που βόλεψαν ακόμα και τα εγγόνια τους.

Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να αδειάζουν τη γωνιά να δώσουν τη σκυτάλη σε νέα άτομα με φρέσκες ιδέες και μυαλά.Και αν το καταλάβουν έχει καλώς αν όμως δεν το καταλαβαίνουν θα το μαθαίνουν από πρώτο χέρι σε κάθε εκλογική αναμέτρηση που θα βάζουν υποψηφιότητα.

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δείχνουν το δρόμο,όποιος μπορεί να βοηθήσει να πάνε τα νησιά μας μπροστά θα έχει την συμπαράσταση όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: