Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Αντί να στείλει την υπόθεση στη δικαιοσύνη ως εκ του Νόμου οφείλει ο Νομάρχης Σάμου δίνει συνέντευξη για τα περιβαλλοντικά προβλήματα

Στάχτη στα μάτια των πολιτών η συνέντευξη του Νομάρχη Σάμου για το περιβάλλον,η εκ των υστέρων ενημέρωση συγκαλύπτει και δεν αποκαλύπτει.


Τόσο καιρό έπεφταν τα μπάζα του περιμετρικού στον Κότσικα και στις 7
Αυγούστου 2009 πήραν είδηση για να κάνουν έλεγχο προφανώς για να δικαιολογηθούν απέναντι στον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης που έστειλε το έγγραφο στου στις 11 Αυγούστου 2009.


Συνέντευξη τύπου δίνει ο Νομάρχης Σάμου για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στα όσα έχουν συμβεί στις περιπτώσεις του Κότσικα της Σάμου του Περιμετρικού Βαθέος και την διάνοιξη του δρόμου στου Γάγγου.


Σύμφωνα με όσα ορίζουν οι νόμοι που αφορούν τη προστασία του περιβάλλοντος όταν προκύπτει παραβίαση των περιβαλλοντικών μελετών η υπόθεση αποστέλλεται στη δικαιοσύνη για τα περαιτέρω .

Στη προκειμένη περίπτωση δεν είδαμε να συμβαίνει κάτι ανάλογο παρά μόνο την ανακοίνωση ότι ο νομάρχης θα δώσει συνέντευξη τύπου για τα θέματα αυτά.

Επειδή πιστεύουμε ότι όλα αυτά είναι στάχτη στα μάτια των πολιτών της Σάμου και τερτίπια της πολιτικής για να αποφύγουν τα δυσάρεστα και για να μην υπάρξει αξιολόγηση των θεμάτων από τη δικαιοσύνη σκέφτηκαν την συνέντευξη τύπου.

Η Νομαρχία Σάμου με την ενέργεια της αυτή προσπαθεί να καλύψει τις δικές της αδυναμίες.

Το έγγραφο του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης τους ανάγκασε να τρέχουν εκ των υστέρων για να καλύψουν τις δικές τους ευθύνες.Αυτή είναι δυστυχώς η αλήθεια.

Αν και υπήρξε περιβαλλοντική μελέτη για τα μπάζα του περιμετρικού αυτή ποτέ δεν εφαρμόστηκε στη πράξη όπως δεν εφαρμόστηκε και η περιβαλλοντική μελέτη που αφορά τη περιοχή του Γάγγου όπου και κόπηκαν πολλά πεύκα για να φτάσει ο δρόμος σε οικόπεδο προϊσταμένης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και πέρασε και μέσα από ιδιοκτησία που ανήκει στο ίδρυμα Ναυτοπροσκόπων Σάμου.

Και στις δυο τις περιπτώσεις όλες οι υπηρεσίες έκαναν τα στραβά τα μάτια και η Κτηματική Υπηρεσία της Σάμου,και η Δασική Υπηρεσία και το Λιμεναρχείο της Σάμου.

Ολοι ήξεραν τι συμβαίνει και κανείς δεν μιλούσε,από τη μια να μην εκθέσουν τον Μητροπολίτη και από την άλλη να μην εκτεθεί η Προϊσταμένη και οι άλλες χάριτες που αγόρασαν οικόπεδα στη περιοχή που έχει κριθεί αναδασωτέα.Και μετά βγαίνει ο νομάρχης και αντί να στείλει τις υποθέσεις στη Δικαιοσύνη δίνει συνέντευξη τύπου.

Τα έγγραφα τους αποκαλύπτουν πλήρως.Στείλτε τις υποθέσεις στη δικαιοσύνη και μετά καλείτε τους δημοσιογράφους για δώσετε και συνέντευξη.Αυτή σας μάρανε η συνέντευξη!!!!

Το έγγραφο του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης αν δεν ήταν αυτό δεν θα είχαν κουνηθεί καθόλου οι υπηρεσίες .



Εμείς θεωρούμε ότι Δικαιοσύνη υπάρχει.Ισχύει για όλους όμως αυτό;
Αγνόησε παντελώς την εισήγηση του αρμοδίου οργάνου που ζητούσε την επιβολή προστίμου 5000 ευρώ και αποφάσισε πως όλα αυτά που έγιναν στον Κότσικα της Σάμου ,όλη αυτή η περιβαλλοντική καταστροφή ,την κοστολόγησε, 1500 ευρώ.


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ -ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: