Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Συμμετείχαν στην έκθεση της Τουρκίας με τιμώμενο πρόσωπο τον ψευτοπρωθυπουργό της Βόρειας Κύπρου Ταλάτ!





Κοιμόμαστε όρθιοι!!!



Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σάμου και η αποστολή της (όπως μάθαμε τυχαία) θα συμμετείχε για άλλη μια φορά σε μια έκθεση τουρισμού (παρ' όλες τις αντιδράσεις που υπάρχουν) στην Σμύρνη από τις 10 έως τις 13 Δεκεμβρίου 2009.

Στην έκθεση αυτή για άλλη μια φορά η Νομαρχία Σάμου δεν έδωσε λογαριασμό σε κανέναν, δηλαδή ποιοι θα πάνε, με τι περίπτερο θα προβληθούν, ποιος ο σκοπός της συμμετοχής σε αυτή την έκθεση, ποιο θα είναι το κόστος, ποιοι άλλοι θα συμμετέχουν και πολλά άλλα ερωτήματα που θα είχε ενδιαφέρον να απαντηθούν από τους υπευθύνους.
Αντιθέτως η Νομαρχία συνηθίζει σε ότι έχει να κάνει με "Ελληνοτουρκικά" να βγάζει δελτία τύπου γραμμένα με λίγες σειρές κατόπιν εορτής, χωρίς κανείς να γνωρίζει γιατί ακολουθεί αυτή την τακτική!

Ολοκληρώνοντας πριν από λίγο την έρευνά μας θα σας ενημερώσουμε τι ακριβώς έκαναν οι συμμετέχοντες της Σάμου εκεί και από αυτά που θα σας παρουσιάσουμε, ίσως βγάλετε συμπεράσματα και πάρετε και απαντήσεις στα προηγούμενα ερωτήματα που θέσαμε!


Τιμώμενο πρόσωπο σε αυτή την έκθεση ο Ταλάτ!!!
Ο ψευτοπρωθυπουργός της κατεχόμενης Κύπρου!!!


Το 24 m2 περίπτερο της Σάμου ήταν στην αίθουσα 2 και στην θέση C 195, δίπλα από το τουρκικό τουριστικό γραφείο INTRA TURIZM, πίσω από πεντάστερο ξενοδοχείο KOREL TERMAL ΗΟΤΕL και απέναντί τους το μεγάλο περίπτερο της Συρίας.

Η έκθεση γινόταν στον εκθεσιακό χώρο Kulturpark Fuar Alani στην Σμύρνη με συμμετοχή πολλών χωρών (34 περίπου) και με τιμώμενη περιοχή το Ντενιζλί, και το Σεράγεβο.


Η εμπορική αυτή έκθεση και συνέδριο για τον τουρισμό, ξεκίνησε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, με την επίσημη έναρξη και την πραγματοποίηση των εγκαινίων, που είχαν το πιο επίσημο χαρακτήρα που θα μπορούσαν να δώσουν οι Τούρκοι αφού συμμετείχαν ο
Ertuğrul Günay Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, ο Mustafa Cahit Kıraç, Κυβερνήτης της Σμύρνης, ο Yavuz Erkmen Κυβερνήτης του Ντενιζλί, ο Aziz Kocaoğlu, δήμαρχος της Σμύρνης, ο Ekrem Demirtaş πρόεδρος του εμπορικού επιμελητηρίου της Σμύρνης και πάρα πολλοί άλλοι επίσημοι.

Το σκανδαλώδες στην
πραγματοποίηση αυτής της έκθεσης ήταν η συμμετοχή σαν κορυφαίου καλεσμένου της, ψευτοπροέδρου της κατεχόμενης Κύπρου Μεχμέτ Αλί Ταλάτ που έκοψε και την κορδέλα!!!


Μάλιστα ο Ταλάτ στην ομιλία του τόνισε την σημασία που δίνει η Τουρκία στην ανάπτυξη μέσα από τον τουρισμό, εμείς σαν Κύπρος έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην Τουρκία και σαν μεγάλη παγκόσμια δύναμη η Τουρκία μπορεί να επιλύσει το ζήτημα, δημιουργώντας μια ΕΝΩΜΕΝΗ Κύπρο!!!
Αυτός είναι ο στόχος μας...είπε ο κ. Ταλάτ.

Φανταστείτε τους Σαμιώτες από κάτω να παρακολουθούν και να χειροκροτούν!!!

Σε αυτές τις εκθέσεις λοιπόν συμμετέχουμε χωρίς ντροπή και χωρίς να έχουμε ουσιαστικό όφελος, κάτι που το έχουν επισημάνει και οι περισσότεροι τουριστικοί πράκτορες του Νομού που έπαψαν να συμμετέχουν!

Για να καταλάβετε τους στόχους των Τούρκων δείτε τι είπε ο Δήμαρχος της Σμύρνης
Kocaoğlu στην τελετή έναρξης της έκθεσης: "...οι στόχοι μας είναι σαφείς. Ο οδικός μας χάρτης συγκεκριμένος. Θέλουμε τουρισμό 12 μήνες, 365 μέρες τον χρόνο".

Ο υπουργός τουρισμού της Τουρκίας
Ertugrul Günay είπε: "...θέλουμε να συνεχίσουμε το έργο και την προβολή του Μουσείου Πολιτισμού του Αιγαίου" !!!

Τι να κάνουμε τώρα δεν ξέρουμε.

Να καμαρώνουμε ή όχι;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ksana ipokliseis k. Garyfalou.
den ntrepontai katholou. Se ligo tha feroun kai ton talat edo stin samo na anapsei kai to dentro