Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009

Μάλλον κύριε Νομάρχα δεν παρακολουθείτε Τριανταφυλλόπουλο;Κύριε Νομάρχα φαίνεται πως δεν παρακολουθείτε πολύ τηλεοπτικές εκπομπές πόσο μάλλον τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.
Την περασμένη Πέμπτη στην εκπομπή του "Ζούγκλα", είχε εκτενές ρεπορτάζ για πολλούς αιρετούς (Νομάρχες, Δημάρχους) αλλά και υπαλλήλους υπηρεσιών της τοπικής αυτοδιοίκησης για το θέμα της χρησιμοποίησης των υπηρεσιακών αυτοκινήτων για προσωπική τους εξυπηρέτηση κάνοντας τα ψώνια τους, τις βόλτες τους και άλλους πολλούς σκοπούς.
Θέλαμε να ρωτήσουμε τώρα εμείς κύριε Νομάρχα.
Πριν από 15 λεπτά περίπου, στις 12 παρά τέταρτο (23:45) σας είδαμε να παρκάρετε έξω από την Πιτσαρία "APPALOUSA" να ψωνίζετε ωραίες πίτσες (καλοφάγωτες) με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Νομαρχίας!
Φυσικά κ. Νομάρχα δεν είναι η 1η φορά που σας βλέπουμε με αυτοκίνητα της Νομαρχίας και δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι το κάνετε για να μην φθείρετε το προσωπικό σας αυτοκίνητο.

Πιστεύουμε πως έτσι δεν δίνετε και το καλό παράδειγμα σε πολλούς άλλους να μην προχωρούν σε αυτή την τακτική.

Όπως γνωρίζετε η κυβέρνηση έχει αρχίσει μια μεγάλη καμπάνια για περικοπή πολλών δαπανών από το δημόσιο και μια από αυτές είναι και η χρησιμοποίηση κρατικών αυτοκινήτων.

Πιστεύουμε πως και εσείς θέλετε να το εφαρμόσετε!

Υ.Γ. Μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι στις 12 την νύχτα είχατε να εκτελέσετε δουλειά της Νομαρχίας....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μικροπρέπειες βρε παιδιά να ασχολείστε μ αυτά.Μη κοιτάζουμε το δένδρο και χάνουμε το δάσος