Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Ο Παντελής Ασπραδάκης σε Νομαρχία Δυτικής Αττικής, Δήμο και Α.Τ. Ελευσίνας


Επίσκεψη στη Νομαρχία Δυτικής Αττικής, τον δήμο Ελευσίνας και το Αστυνομικό Τμήμα πραγματοποίησε ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Παντελής Ασπραδάκης.

Ο κ. Ασπραδάκης είχε την ευκαιρία κατά την επίσκεψή του στη Νομαρχία Δυτικής Αττικής να έχει μια σύντομη συνομιλία με τον νομάρχη κ. Αρκουδάρη για τα προβλήματα της περιοχής, ενώ θα ακολουθήσει σύντομα μια δεύτερη συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουν διεξοδικά και να ανταλλάξουν απόψεις για τα προβλήματα της Δυτικής Αττικής.

Στη συνέχεια ο Βουλευτής, ο οποίος είναι μέλος δύο διαρκών επιτροπών της Βουλής και συγκεκριμένα της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης καθώς και της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, επισκέφτηκε τον δήμαρχο Ελευσίνας κ. Αμπατζόγλου, με τον οποίο συζήτησαν για θέματα της πόλης , ενώ επισκέφθηκε, το Αστυνομικό Τμήμα και την Τροχαία, όπου συνομίλησε με τον διοικητή και τους υπηρετούντες εκεί αστυνομικούς για θέματα προστασίας του πολίτη καθώς και για θέματα οδικής ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: