Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Αυτός είναι ο σεβασμός στην ακριτική Σάμο;


Πριν συμπληρωθεί ούτε καν ένας μήνας από την εκλογή της νέας κυβέρνησης και που όπως φαίνεται ξεκίνησε με πολύ καλές εντυπώσεις από κινήσεις ριζικής αλλαγής που μεθοδεύει, για την Σάμο τουλάχιστον η πρώτη κίνηση αναγνώρισης της σπουδαιότητας που έχει σαν περιοχή δεν ήταν θετική.
Κατά την ανακοίνωση των εκπροσώπων της κυβέρνησης που θα συμετέχουν στις αυριανές εκδηλώσεις της Εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου, η Σάμος λείπει από τον χάρτη!
Σε μια γρήγορη ματιά που ρίξαμε διαπιστώσαμε πως το σύνολο των υπουργών και υφυπουργών θα πάνε στους τόπους καταγωγής τους, ισως για να περάσουν ένα όμορφο διήμερο, υποβαθμίζοντας έτσι την σημαντικότητα αυτής της επετείου.
Είναι λυπηρό να ξεκινά με αυτόν τον τρόπο και πραγματικά θα θέλαμε και την άποψη της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ της Σάμου, αν βλέπει με θετικό μάτι ή όχι αυτή την επιλογή της κυβέρνησης.
Απ όσο γνωρίζουμε (σύμφωνα με δελτίο τύπου του Βουλευτή μας κ. Πυθαγόρα Βαρδίκου), ο Βουλευτής μας, θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις στους Φούρνους κάνοντας μια κίνηση που αναγνωρίζει την θέση που βρίσκονται τα νησιά αυτά, αφού τον τελευταίο καιρό έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα από τους γείτονες.

Είναι άσχημη η εικόνα αυτή που έδειξε το ΠΑΣΟΚ για τους ακρίτες της Σάμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: