Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Με επιτυχία το σεμινάριο για τους δημοσιογράφους

Συντονίστρια ήταν η Έλενα Χουσνή, Επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Βορείου Αιγαίου.


Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου και με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργάνωσε σεμινάριο για τα ΜΜΕ του Νομού την προηγούμενη εβδομάδα στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου με αντικείμενο “Ευρωπαϊκά Θέματα - Εργαλεία για δημοσιογράφους”. Οι εισηγητές του σεμιναρίου και τα θέματα που ανέπτυξαν ήταν:
Αντιπλοίαρχος Γαντζούνης Γεώργιος, Εκπρόσωπος ΓΕΕΘΑ: “Ευρωπαϊκή πολιτική Ασφάλειας και Άμυνας- Στρατιωτικές δυνατότητες”.
Γρηγορίου Παναγιώτης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου, Κάτοχος Ευρωπαϊκής Έδρας “Jean Monnet”, Προϊστάμενος του Κέντρου Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης και Έρευνας Πανεπιστημίου Αιγαίου: “Η συνθήκη της Λισσαβόνας”.
Εκπρόσωπος Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης: Τρέχοντα προγράμματα που υλοποιεί το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης: Παραδείγματα καλών πρακτικών.
Εκπρόσωπος Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Αιγαίου: “ΕΣΠΑ- Ευκαιρίες και προοπτικές κατά τη Δ΄ Προγραμματική περίοδο”.
Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, Εκπρόσωπος Τύπου στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα: “Οι υπηρεσίες Τύπου και Επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - Εργαλεία για τους Δημοσιογράφους”.
Carlos MARTIN RUIZ DE GORDEJUELA, Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Τύπου και ΜΜΕ της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα: “Ο ρόλος της αντιπροσωπείας στην Ελλάδα - Εργαλεία για την ενημέρωση των ΜΜΕ”.
Ηλιάδη Ιωάννα, Δημοσιογράφος “Έθνος” και “Έθνος της Κυριακής”: “Η Ευρωπαϊκή Άμυνα και Ασφάλεια στον ελληνικό Τύπο”.
Πολλάτου Μαρίνα, Εφημερίδα “Εμπρός”: Ευρωπαϊκά Θέματα και Περιφερειακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: